0 Läs mer >>
Känner mej fortfarande låg och att känslorna sitter utanpå just nu men hoppas att vila och lugn och ro ska bota. Funderar varför nu, men blir inte klokare, så jag ska sluta tänka och bara andas. Imorgon börjar vår sista semestervecka och vi ska bland annat ut till Jutholmen på tisdag eftermiddag, det ska bli mysigt. På onsdag ska jag till ögonläkaren i Täby för jag tycker att jag inte ser så perfekt som jag borde efter min Lasekoperation, hoppas de kan korrigera det. Jag är lite dålig med att uppdatera bloggen just nu men det har ju sina skäl.
Puss alla, skicka gärna lite glada tankar hitåt!

Fortfarande låg

0 Läs mer >>

Jag har inte mått så bra det två senaste dagarna och igår fick jag en stor panikångestattack när vi bara skulle iväg och handla. Varför? Jag som mått så bra hela sommaren och knappt haft några känningar alls så kommer det nu? Kan det vara så att jag omedvetet oroar mej för mycket för höstens skola, viktminskning mm?! Men jag tycker inte att jag har oroat mej så mycket? Fan, hoppas det bara var en engångshändelse och att jag snart mår bättre! Det kanske bara är så att jag är lite trött och i obalans?!

 

Ångest, varför nu?!

0 Läs mer >>

Jag har en släkting som inte vill att vi ska köpa kött, eller rättare sagt gris och nötkött, pga hur djuren blir hanterade. Jag tycker hon har rätt men tror att vi inte har råd att bara köpa viltkött som hon rekommenderar eller åtminstone produkter som är ekologiska och med hög kötthalt i. Vi(hon) pratar om det varje gång vi ses och jag håller med henne, det är en hemsk industri men jag har svårt att ta in det, för när vi handlar så köper vi den billigaste köttfärsen för att få ut så mycket mat som möjligt för pengarna. Ibland gör vi egna köttbullar och ibland köper vi färdiga, jag äter helst inte de färdiga då jag tycker de luktar bajs, men ungarna föredrar dom framför de egengjorda köttbullarna. Vad ska man låta styra, barnen, så de äter, eller köttindustrin eller plånboken?

 

Kött

0 Läs mer >>
Och som vanligt kan jag inte motstå att köpa leksaker till mej själv!

Leksaker

1 Läs mer >>
Vi har klämt in en massa i vår lilla tvådagars tur. Vi har varit inne i Norrtälje som är en otroligt fin liten stad som påminner om Trosa där jag kommer ifrån. Sen ha vi varit på en 4H gård som hade stängt, en vikingaby som var riktigt intressant och kul, en gammal kyrka från 1200-talet (barnen surade då) två besök på en hästgård där Lowe fick rida, borsta, klappa mm, lunch på kinakrog och mys i stugan. Phu, idag är vi alla lite slitna..Hit och dit i Norrtäl...

0 Läs mer >>
Om vi inte kan hitta ett hus på landet någonstans, som alla i vår stora familj kan tänka sig att bo i, så vill jag ha en sommarstuga. Drömmen om en röd lite stuga i skogsbrynet är stor just nu. Jag vill vara nära naturen, känna dofterna och höra ljuden av naturen. Jag blir så skönt avslappnad och lugn på något vis, inte som hemma, stressad och uppjagad. Jag vill ha lugn och ro för fan!

Vill ha en sommarstug...

0 Läs mer >>
Jag tycker om att vara borta men längtar oftast hem till toan, min toa. Det är alltid jobbigt att dela toa med andra tycker jag, jag vill ha min egen! Gillar inte att köa för att borsta tänderna på morgonen, vänta när jag vill uträtta mina behov eller vill vara ifred. Det var delvis därför vi flyttade till det här huset, för att det fanns två badrum. Nu skulle vi ibland behöva tre, speciellt på morgnarna, men det finns inte särskillt många hus med det...

Toalettbesök

0 Läs mer >>
Det är hemskt svårt att leva på Nutrilett när resten av familjen äter grillat, potatissallad och chips. Jag har fuskat rejält de senaste dagarna :( fy på mej! men när vi kommer hem från Norrtälje så SKA jag upp på banan igen, jag ska nå mitt mål! Nu ska jag gå och dricka ett stort glas vatten och försöka ta mig ut på en Power walk.

Svårt att banta på se...

0 Läs mer >>
Vi far till Norrtälje i några dagar. Störste sonen stannar hemma och jag blir lite nervös, hoppas han inte får för sig att ha fest ellen något.. jag tror inte det då han inte umgås med festprissar men man kan aldrig vara säker. Men jag måste släppa någon gång och låta barnen få sina egna skrubbsår men det är så jävla svårt!

Norrtälje

0 Läs mer >>
Vi grillade med bandet och familjer igår. Eftersom vi hade barnen med så blev det en lugn och sansad kväll imotsats till förra årets fest,(G fyllde 40) haha, då blev det både rumpshock och illamående gitarrist ;) (hårdrocksband festar hårt!). Igår var det som sagt med hela familjer vilket var mycket lyckat, det blev inte så sent heller så jag är pigg och utvilad idag, förra året åkte bandet inte hem förens vid 9 på morgonen. Jag dricker inte mer än någon cider nu för tiden, tycker inte om att vara påverkad längre, får alltid sån obehaglig ångest dagen efter jag har druckit, så då får det vara för det är inget kul. Barnen hoppade studsmatta, fruarna pratade barn och gubbarna musik och kollade på gamla inspelningar från tidigar spelningar. Fast alla åt lite dålig (eller så gjorde vi på tok förmycket) så nu får vi äta potatissallad i en vecka!

(obs gammal bild på skellington med förra trummisen)

Grillkväll med Skelli...

0 Läs mer >>
Läser om vad som händer i vårat grannland Norge och gråter lite. Det är så hemskt allt ihop, varje gång jag går in på Aftonbladets sida så har dödsantalet ökat. Jag klarar inte av att läsa mer än rubrikerna nu, för nu börjar de skriva inervjuver från ögonvittnen till de båda hemska händelserna. Tänk om det hade varit mina barn på lägret, tänk om det var här det hände, det kan hända här.. Fy fan för galningar som gärningsmanen, han kan inte vara mänsklig!
Nu får mina barn hålla sig hemma ett par dagar och inte åka in till stan eller liknande, för jag blir så påverkad av sånt här. Tänker på alla offer och deras familjer och tänder ett ljus!

Vad händer i vår värl...

0 Läs mer >>
Vissa ställen är magiska, som hos tatueraren. Man går dit och han/hon tillfogar dej smärta och sen betalar du en stor summa pengar efter ett antal timmar men du vill knappt gå därifrån för det är en så magisk och mysig miljö. Sen när man dragit sig därifrån vill man tillbaka igen och få nya konstverk inpräntade på kroppen, helst imorgon.  Eller har jag en liten masochist i mej?! Nää det tror jag inte utan det är nog bara så att det är en miljö som jag trivs i.

Magiska miljöer