0 Läs mer >>

Jag önskar er alla:

0 Läs mer >>
Blek och tjock men, men...

Jag idag!

0 Läs mer >>
Huset är städat, kläderna är på, barnen är (relativt) glada, maten är inköpt och ska snart fixas, champagnen är i kylen...
 
Bring on the new year, baby!
 
;-)
 

Japp!

0 Läs mer >>
Hej bloggen!
Nyårsafton ikväll alltså.
 
Vi får besök av goa vänner så nu städar vi och flyttar runt på grejer som vanligt innan vi får besök.
;-)
Lite ovänner är vi nog också när allt kommer till kritan, inte jag och G men jag och ett eller två av de större ungarna som är griniga på grund av att de var tvugna att gå upp innan klockan tolv idag, stackare!
 
Nu ska jag fortsätta storma runt här i huset!
 
Ha en bra dag!
 
(Gammal bild)
 
 

Nyår

0 Läs mer >>
Det kommer nog bli en riktigt trevlig nyårsafton i år iallafall!
(Raketblid från förra nyår)

Yay!

0 Läs mer >>
Hahaha, jag sa ju att jag skulle omorganisera packningen tusen gånger!
 
Jag skickade G att byta min rosa fina väska till en storlek mindre (men lika fin och rosa) då jag tyckte den var lite för stor och tung, hoppas denna blir bättre, vi har ju bara 20 kilo att spela med så att säga..
 
Vojne, vojne vilka i-landsproblem!

Bytte

0 Läs mer >>
Dagarna flyter verkligen in i varandra nu, vi sover skamligt länge hela familjen (med straffet att trollen är vakna halva natten) vi har nog vänt på dygnet lite för mycket.
 
Imorgon är det nyårsafton, vi ska vara hemma med barnen och inte göra något speciellt mer än att äta något gott, göra överdrivet mycket efterrätt och vifta med några tomtebloss.
 
Vi köper aldrig några raketer då jag tycker så synd om alla djur, både vilda som tama, men vi går gärna ut och tittar på raketer i området. Det kanske är fel att vara emot raketer men ändå titta på andras men det skiter jag i. Om ingen skulle skjuta upp några så skulle jag ju inte sörja det alls men nu när de ändå gör det kan man väl titta på spektaklet, eller hur?!
 
Alla våra husdjur genom åren har varit livrädda för raketer och smällare och legat i badrummet och skakat och jag tycker också det låter och är lite läskigt kan jag erkänna.
Precis när vi kommit ut vid tolvslaget och allt drar igång så för ett ögonblick vill hela min kropp springa iväg i flykt innan hjärnan övertalat kroppen att det inte är något farligt.
Tur att man inte alltid följer kroppens första reaktion, då hadde jag nog varit ännu knäppare än vad jag är idag!
:-)
Idag ska vi få låna svärmors tvättmaskin, synd att den är så liten och att det kommer ta sån tid att tvätta tre ynka tvättar bara men otroligt tur att vi får låna den. Jag ska även handtvätta lite har jag tänkt. Sen röjer vi nog av lite här hemma så det är lite mysigt till imorgon även om jag inte tycker nyår är särskilt mycket att fira egentligen.
 
Ha en bra dag!
 

 

Söndag?

0 Läs mer >>
Jag har påbörja att packa min resväska, den fina, stora rosa som jag tillslut kom iväg och köpte.
 
Vi ska bara vara borta en vecka men det här med packning är himelens svårt alltså.
 
Hur mycket ska man ta med och vad?
 
Det står faktiskt att man ska klä sig i "middagsklädsel" när man ska äta middag och det betyder väl att man är lite finare än på dagen vid poolen, eller hur?!
 
Så nu har jag planerat att packa ner fem klänningar som jag kan ha på middagen och två par klackskor till det, det måste ju räcka fast jag får ha samma klänning två gånger med olika smycken och sånt då, för jag har inte fler fina klänningar.
 
Datorn måste jag också ta med då jag måste jobba lite i skolan även på semestern då jullovet är slut då. Molly ska också få med skoluppgifter som hon måste göra så det är inte bara fun and games ;-)
 
Jaja, nio dagar kvar så jag hinner nog packa om tusen gånger om jag känner mig själv rätt!
 

Lata dagar

0 Läs mer >>
"Säg något sött till mig, Bertil?!
Du säger aldrig något sött till mig!?
-Sirap, kärring!"
;-)
 

29e Dec: Något Sött

0 Läs mer >>
Jag tog en jääättelång sovmorgon idag, det var så skönt och behövligt på något sätt.
 
Jag har gömt vågen och kommer inte plocka fram den förens i mars har jag bestämt.
Denna julen har varit riktigt svinig när det gäller att äta och så, jag har ätit som en häst och har nog gått upp en massa i vikt, tänker inte ens pröva sätta på mig mina tajtaste jeans just nu, vill liksom inte bli ledsan och arg på mig själv och jag får ju iallafall på mig det mesta i garderoben.

Jag tänker som så att från och med idag så blir det inget mera hemlagade kolor eller annant godis och sen efter Teneriffa (där vi har All inclusive, med hur mycket mat, glass, fika, läsk och annat gott..) så börjar jag kämpa med att gå ner julkilona igen, alltså äta nyttigt och motionera en massa.
 
Beach 2013 here I come eller något sånt ;-) hahaha!
 
Men det är då det, idag är det svinhalt ute och vi kommer nog spendera ännu en latdag hemma, kanske blir det en hemmaspa dag igen :-), jag måste färga håret och så (jag har en utväxt som heter duga just nu jag måste bara bestämma om jag ska vara ljusröd eller mörk röd då jag har båda färgerna hemma) imorgon ska vi till svärmor och tvätta då det börjar bli lite ont om kläder här hemma.
Jag börjar bli lite orolig över detta med tvätt nu innan resan, tänk om tvättmaskinen inte hinner bli lagad innan vi ska åka, jag vill ju tvätta det jag ska ta med och det kommer bli svårt att välja så jag kommer tvätta mer än vad jag sen kommer att packa ner?!?!
 
 

Våga vägra vågen!

0 Läs mer >>

28e Dec: Färger

0 Läs mer >>
Sista barnet gick strax innan klockan fem idag, sen inföll den stoora tröttheten kort där efter och frusenheten dessutom.
 
Nu väntar vi på att G ska komma hem med pizza för det vad det födelsedagsbarnet önskade till middag och det är det han kommer att få som sig bör!
 
Sen kommer jag nog krypa ner under täcket eller rättare sagt alla tre täckena..
 
Inget fredasmys här inte för jag lär väl somna innan trollen!
Go'natt!

Fredagkväll