0 Läs mer >>
Man blir ganska sliten att ta hand om sju barn, alla under 4½ år och väääldigt energiska mellan klockan 7.15 och 17.00 utan några raster eller så. Tur att jag får betalt! ;)

Nu är jag så trött och frusen så jag vet inte var jag ska ta vägen. Ska försöka hitta energi nog att ge mig ut på en PW/jogg med G lite senare.

Jag är trött på att känna mig så svullen och konstig i magen som jag varit nu i några dagar, ska det inte räcka med att känna så vid mens, ska det bli så i mitten av cykeln också nu eller vad är det frågan om egentligen?! Jaja hoppas det släpper snart, kanske är jag förstoppad eller nått?!

Har ätit middag, samma som vanligt, nu ska jag sätta upp fötterna högt och blunda lite, hare' bra!

Så trött och frusen

0 Läs mer >>
Barnen fick köttbullar, mos, brunsås och lingonsylt. Jag åt som vanligt kyckling med en liten mosklick och grönsaker som jag ska.

Ha en trevilg lunch!

Lunchmat

0 Läs mer >>
Nu är huset fullt med barn, som tur är sak mina stora barn iväg och shopa i Liljeholmens centrum idag.


Jag blev inte glad imorse när jag klev på vågen 73.8 visade den. Mer?! Det blir vätskeutrivande och laxermedel ikväll, jag är desperat nu... :(

Försöker att inte tänka men det är svårt, hoppas solen kommer snart för då kan vi göra något annat för en stund..

Solen lyste in genom fönstret igår

Fullt hus

0 Läs mer >>
Det blev ingen zumba i kväll, min zumbakompis ställde in och då ville inte heller gå men det blev riktigt bra ändå.

Jag och G tog en PW på 4 km och han prata med varandra ordentligt för första gången på ett bra tag (vi blir ju alltid avbrutna av barn eller husdjur eller annat när vi börjar prata med varandra).

Sen när vi kom hem körde jag igenom träningschemat med  hantlarna, tyngderna och gummibandet. Det blir samma övningar som på gymmet men tyvärr inte lika tungt för jag har bara 3 kiloshantlar ? 2kilos tyngder med kaborrband så jag får i hop 5 kilo högst. Gummibandet kan jag linda fler varv runt händerna så motståndet blir högre men det blir i allafall lättare än på gym men då gör jag fler repepitioner.

Månljus

Middag

Middag och månljus

0 Läs mer >>
Lunchdax, kanske lite lite mat men jag har så jäkla ont i magen idag antagligen ägglossning med tillhörande spänd och uppsvullen mage som ömmar:( .

Sen så blev jag så himla arg för en stund sen.

Några av barnen som är här tycker det är så väldigt roligt att jaga Mille som lek och Mille blev injagad i pidestalen så en av de finaste ljusstakarna som vi fick i bröllopspresent gick i tusen bitar över golvet.

Åh, vad ledsen jag blir, svor gjorde jag visst också *skäms lite* men det finns vissa saker jag är rädd om och jag tycker inte jag ska behöva tömma huset på sånt när jag har dagbarn eller barnens kompisar här, utan de får följa våra regler om att inte springa runt eller jaga varandra innomhus! Jag förklarade för barnen varför jag blev så arg för att jag blir ledsen när något speciellt går sönder och de berättade om när de blev arga och ledsna så det blev något bra ur det dåliga ialla fall.

Mat och ilska

0 Läs mer >>
Jag vägde mig i morse. Hmm 73,4 visade vågen. Kroppen bråkar och samlar på sig vätska igen, vristerna är svullna och jag känner mig tung i kroppen :(

Jag vet att det beror på förkylningen då jag äter som jag ska och dricker som jag ska men min knäppa hjärna spelar spratt med mig och vill få mig att tappa fokus och ge upp men NEJ, det ska jag inte!

Ikväll ska jag gå på zumban trots förkylningen och sen ska jag kämpa varje dag med motionen. Ska lyfta lite hantlar här hemma efter zumban ikväll bla utfall för att komma ikapp efter förra veckans inaktivitet.

Nu, jobba vidare. Lowe är bråkig här hemma när huset är fullt med dagbarn. Han vill särbehandlas och ställer till med tjafs hela tiden. Tror han tycker det är jobbigt med alla barn...

Vi har lekt frisör, det tyckte barnen var roligt.

Kämpa vidare

0 Läs mer >>
Jobbar och hinner inte så mycket annat.

Fullt hus och fint väder!

Jag hann i allfall och piffa till lite vår fint i köksfönstret i går, sydde och satte upp ny gardin, nya blommor och satte upp insynsskydd ( Hunden sitter annars  i kökssoffan och skäller på folk i tid och otid.)Jobb jobb

0 Läs mer >>
Vet ni, jag tycker faktiskt att jag är jäkligt fantastisk!

Vi satt i går och pratade och kom fram till att jag har sen i början på -08 gått ner 57 kilo...

Kan ni fatta FEMTIOFUCKINGSJU kilo!!!

Vad fan gnäller jag om, hur kan jag känna mig misslyckad när vikten står still och jag inte går ner tillräckligt fort?!

Jag är ju bäst och jag vet att jag kommer gå ner de sista tre ynkliga kilona som jag har kvar för att "gå i mål" snart. Visst, det har tagit fyra år men vad spelar det för roll, jag har ju fått Mille också i mellan.

Jag är fantastisk, eller hur!!

Jag kommer inte åka till Iform i dag för jag är fortfarande förkyld och har massor att göra inför nästa vecka då jag ska ha dagbarn hela veckan. Jag har en filosofiuppgift som jag måste hinna med också. Ahh, denna stress!

Ja, jäklar!!

0 Läs mer >>
Åh, vad jag skulle vilja äta något sött... Ångest!

Har varit på gymnastiken med Lowe och sen handlade vi och sen var jag helt slut. Jag måste ha åkt på influensan en gång till eller något.

Nu kommer våren och jag samlar kraft och inspiration till att städa ur huset och få in lite vår som fräscha gardiner och nya blommor i fönstren, men än har det inte blivit av.

I morgon måste vi städa upp här hemma för nästa vecka ska jag ha dagbarn och då kan det inte se ut som en soptipp.

Jag är osäker på om jag ska åka till gymmet och väga in mig i morgon för jag mår fortfarande skit, det skulle bli något speciellt men jag misstänker att det är något nytt träningspass som jag ändå inte kan ta del av när jag mår så här.
Jag har iallafall några timmars betänketid tills klockan är 17 i morgon att bestämma mig.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova medans resten av familjen ser på melodifestivalen och äter lördagsgodis!

God natt
önskar en godissugen gnällspik.

Lördagsgodissug

0 Läs mer >>

Bästa reklamfilmen ge...

0 Läs mer >>
I går stannade klockorna för alla royalister, det var dax för en ny kunglighet att titta ut.

På löpsedlarna var det som om inget annat i världen hade hänt och på teve var det ett väldigt tjatande.

Visst, jag kan erkänna att jag också blev lite tagen av den där Daniels lilla tal men va´fan, allvarligt, det föds ju massor av barn och om de skulle ha intervjuat vilken annan nybliven pappa som helst strax efter barnet kommit så skulle många bli påverkade av den lyckan också.

Jag skulle gladeligen avsätta den svenska monarkin om det fanns ett bra annat alternativ.
Jag tycker det är löjligt med tronarv och att dessa överklassmänniskor som lever på det svenska folkets pengar som någon slags levande reklampelare för vårt land under hela dennes livstid.

Stackars barn, visst kommer hon få allt hon pekar på och önskar men till vilket pris?!

Välkommen till världen, lilla Estelle, hoppas du slipper att växa upp som en svensk marionettdocka och monarkin i sverige blir upplöst så att du får en normal uppväxt i stället!

Prinsessor och sånt

0 Läs mer >>
Det är inget roligt att blogga just nu.

Jag bara gnäller och gnäller och det vill ju ingen läsa.

Det är tungt i livet att vi är sjuka hela tiden och inget fungerar. Vi har problem med tonåringarna (inte bara den äldsta alltså) också just nu, det är kuratorer inkopplade och jäkligt jobbigt...

Jag ligger efter i skolan, träning,städning och i huvudet. Det känns faktiskt som att vada i gytja just nu.

Jag är i alla fall glad över att min äldsta son faktiskt verkar gladare nu med mer framtidshopp och att han gör det vi kommit överens om, Hejja på gubben!

Jag hoppas att våren är här för att stanna nu och att allt vänder även för oss. Jag ska jobba nästa vecka som dagmamma och behöver all ork jag kan få så nu måste jag bli frisk.

Jag vill faktiskt till gymmet, nu när jag har vågat mig dit och lärt mig så vill jag ju dit och träna.

Nu är det bara två veckor kvar sen är min träningstid slut (om jag inte köper träningskort förstås) och jag går i mål. Jag vill och hoppas att jag är nere på 70 kilo då men vi får se hur det blir med det.. Hoppas, hoppas!!

Jag vill verkligen det!!

Bara gnäller