0 Läs mer >>
I natt blev G sjuk också så nu är alla sjuka förutom de två minsta men de har fått vara hemma idag ändå.
Jag ska försöka ta dom till dagis i morgon tror jag för de har ganska tråkigt hemma.

Jag tror det vänder nu och jag mår nog lite bättre och det är bra då det finns så mycket att göra och som jag vill göra. Massa tvätt och fix här hemma och sen har smeden hört av sig och ville ha hjälp med några tidsresor ( berättar mer sen vad det är) på museet och det vill jag ju inte missa!

Jag har gått tillbaka från att ligga som ett utskitet äppelskrutt till att bli mamma Tjat nu och försöker styra upp lite här hemma. Hela familjen är ju hemma och det blir väldigt rörigt då och nu får det vara nog.

Jag har fixat och trixat runt lite här hemma och nu har jag slängt i lite färg i håret.

Nu tänker jag bli frisk, jag har fått nog av snor, yrhet, hög feber och allt!

Vågen stog på 76.4 kilo imorse och det är ju bra. I dag försöker jag att äta allt fast jag inte är hungrig och det har gått ganska bra.

Nu jävlar är det slut på sjukstuga!

Sjukstugan

1 Läs mer >>
Jag måste få klaga.

Jag har försökt att leva utan att klaga när jag hade läst boken "En klagofri värld" som var uppiggande och en trevligt tänkande men jag behöver en pysventil som kan släppa ut det som gör mig frustrerad och ledsen.

Då är klagan genom munnen bättre än att slå sönder saker eller kasta något i väggen eller liknande. Jag försöker att inte klaga på andra men ibland smiter såna pysar ut också då oftast på min familj som inte gjort vad jag förväntat mig eller något sådant. Jag klagar aldrig till andra utomstående förutom folk på teve eller film då förstås då jag inte har rätt att tala om för folk vad som är rätt och fel (I mitt huvud) utan de får hitta sina egna rätt och fel.

Just nu klagar och gnäller jag ganska mycket. Jag känner mig ledsen och besviken på min kropp som går och blir sjuk just nu när jag betalat dyrt för att äntligen få ordning på fettet och gå ner till BMI 25.
Jag vill operera bort mitt hudhäng på magen men har inte råd att göra det så då har jag fått en remiss till landstingets kirurg som har godkänt mig för operation OM jag gått ner till BMI 25.

Det är endast därför jag vill gå ner i vikt, jag tycker annars att min kropp är ganska okej. Den har fött fem undrbara barn, den fukar väldigt bra, jag har inga smärtor eller sjukdomar eller allergier eller bölder eller mm mm.
Min man gillar mig och min kropp och dessutom är jag så jävla nöjd att jag har blivit smal.

JAG ÄR BRA!

Visst skulle jag trivas ännu mer med mindre fett och mer muskler och smalare ben och det kan jag nog skaffa men inte till vilket pris som helst.

Jag är 37 år och jag kan aldrig se ut som de retuscherade 16-åringarna men ser i modetidningar och liknande och det gör mig inget alls. Dessutom ser ju ingen ut så på riktigt!

JAG ÄR SÅ BRA ÄNDÅ FÖR JAG ÄR JAG!

Jag är fin, sexig, stark, frisk och framför allt jag!

Pysventil

0 Läs mer >>
Vem försöker jag lura?! Inte fan orkar jag försöka mig på hemmaträning med lätta hantlar när jag blir helt svimmfärdig av att ta mig runt i huset..

God natt!

Näää

0 Läs mer >>
Familjen försov sig, hälften har feber och jag är helt slut. Orkar knappt gå på toa men har ialla fall ingen feber. Det blev ingen morgonpromenad men ska försöka köra lite styrkeräning ikväll med lätta hantlar men vi får se...
Börjar bli ganska stressad för nästa styka/kondistest då det verkligen inte har blivit mycket träning för min del.

Jag vill bli frisk nu!!!

Inte så pigg som j...

0 Läs mer >>

Till min förkylning:

0 Läs mer >>
Mår fortfarande inte bra men febern var borta nu i morse, jag hade faktiskt lägre temp än vad jag någonsinn haft,36,6, men det kanske bara är termometern som håller på att gå sönder i ren utmattning av att alla har tempat sig för att kolla om de också håller på att få influensan.

Det var nog Molly som började vara sjuk sen jag och nu har Teddy hög feber.. Hoppas Lowe och Mille klarar sig då jag verkligen vill att de går på dagis snart igen. De har ju varit hemma i två veckor nu.

Jag har haft kontakt med Iformtränaren och vi kom överens om att jag inte ska väga in mig i dag utan får göra det nästa söndag och så delar vi minskningen och slår ut den då.

Jag tänker vila upp mig i dag och om jag mår bättre imorgon så blir det en promenad på morgonen då. Sen hoppas jag om jag mår bra att jag kan åka till gymmet på onsdag och att någon kan visa mig vad och hur jag ska göra och köra ett pass styrketräning eller intervall på springbandet eller något.

Jag vill verligen komma igång med allt och jag vill verligen må bra!

Nu!

Nu ska jag stax peta i mig nått att äta. Den här influensadieten verkar funka (men till ett högt och värdelöst pris) vågen visade 76.6 kilo i morse..

Febern är ialla fa...

0 Läs mer >>
Mår skit.

Har över 39 graders feber, frossa, smärta i kroppen och yr, mår dessutom illa så jag har knappt fått i mig något sen lunch förutom cola zero som jag i vanliga fall har sluta tycka om men nu verkar det plötsligt gå i?!

Allt det här sabbar verkligen Iformkampen för mig för jag varken tänar eller äter just nu.. Jävla svikar kropp..

Influensa

0 Läs mer >>
Fy fan vad jag fryser, jag har aldrig frysit så här mycket i hela mitt liv. Det känns som att mågot inutti har blivit en isbit och nu strålar kylan ut i kroppen...

Har strumpbyxor, jeans, strumpor och fårskinnstofflor, långärmad tshirt, stickad kofta och fleesetröja och jag skakar ändå! Det blir ingen pulkåkning med barnen idag.

Åt 200 g blandad sallad, 125 g makrill i tomatsås, 40 g (okokt vikt) ris. Kroppen har inte svarat på laxermedlet jag tog igår än så nu funkar inte det heller. Inte undra på att jag inte går ner.. :) Skitsnack så här på fredagen!

Fryser nog ihjäl s...

0 Läs mer >>
Ja då fick jag feber igen i natt och frossa, jag fick gå upp och ta två ferbernedsättande för att kunna sova utan att frysa ihjäl.

Jag jobbar ändå för jag har bara ett dagbarn och mina egna så jag är inte direkt överarbetad denna vecka. Jag ska också försöka få iväg filosofiuppgiften i eftermiddag så jag blir klar med denna vecka.

Frukosten bestod av 2äggs röra, 100 g champinjoner och 150 g tomat + paprika men jag fick kanske bara i mig 100 g av tomat/paprikan idag men allt annat åt jag!

Orkade inte fota frullen då den såg nästan ut som igår.
Jag kör en kur med laxermedel nu också då min mage vägrar fungera som den ska, den är så jäkla långsam... måste gå ner lite innan söndag, det bara är så!

Feber

0 Läs mer >>
Middagen bestod av 40 g (okokt vikt) ris, 150 g kyckling, 200 g grönsaker och 30 g majonnäs.

Oh jäklar vad mycket mat, jag fick verkligen kämpa på slutet men ett löfte är ett löfte och allt gick i tillslut.

Jag är väl inget fan av majonnäs men när jag blandade runt det med riset gick det i, fast det spelar ingenroll egentligen, jag kan typ äta vad fan som helst bara jag blir mätt.

Mat är tråkigt och ganska intetsägande och det är så jobbigt att laga för att sen bara käkas upp på en pisskvart.

Jag har även bestämmt att lugna ner mig med vattnet dels för att jag är trött på att springa på muggen stup i kvarten och dels så kanske kroppen slutar att samla på sig vattnet om jag dricker mindre så nu ska jag dricka rimligt istället för hela tiden.

Nu borde jag egentligen lämna in filosofiuppgifterna denna vecka men tänker ta en varm dusch och sen rypa ner i sängen om barnen tillåter!

God natt alla där ute!

Nä, just det jag kan ju inte lägga mig än för när jag smält middagen så är det ju dax för kvällskvarg oxå, jo hur ska den få plats?!

Pressa

0 Läs mer >>
Jaha jag som trodde jag blivit av med min förkylning men den bara omgrupperade sig och kom tillbaka med kraft! Men så länge jag inte får feber så kör jag på med raska promenader och träning hemma tills jag får hjälp med att komma igång på gymmet.. Ganska coolt faktiskt att hela huvudet kan fyllas med snor på bara någon timme?!..

Snörvel.. host,host..

Förkylningen is ba...

0 Läs mer >>
Nu har jag ringt gymmet och förklarat att jag behöver hjälp att komma igång och att jag vill ha en tid med en tränare. Det lät som på han jag pratade med att jag inte ska behöva betala för det ioch med att jag är med i kampen och det låter ju bra. Så hoppas jag kan få hjälp med ett lätt program jag kan lära mig köra 3 gånger i veckan med allt som det innebär som hur man värmer upp och så vidare. För jag har ingen aning om sånt alls och blir feg och osäker att göra fel och då vill/vågar jag mig inte dit ju..

Idag är jag trött och känner mig yr och sliten men det blir nog bättre snart! Positivt tänkade var det!

Mellanmål 75 g kvarg, 25 g hallon och te UTAN mjölk (det är stoort framsteg för mig men jag har lovat att följa vad Andreaz säger och nu är min mjölkranson slut)

Så där