0 Läs mer >>
Hmmm, vaknade av regnet och innser att tvätten som hänger på baksidan inte står under taket = dyngsur tvätt..
 
Sen vaknar småtrollen och springer runt och skriker och slår i dörrar och teroriserar Teddy och hans kompis som sovit över i natt, suck..
 
Sen när jag börjar ställa fram helgfrukost och precis tänker börja koka ägg och göra mysigt ställer sig G och brer sina två knäckemackor vid bordet innan jag hunnit lägga fram brödkorgen alls och då blir jag sur för så gör vi ju på vardagarna men jag trodde vi skulle ha helgfrukost med framdukat och att sitta länge...
 
G är på mycket dåligt humör...
 
Lowe spiller ut en full chokladmugg i kökssoffan och på mattan under, stöön..
 
Mille kastar en leksak gång på gång i golvet tills bägaren rinner över för mig och jag slänger ut den i regnet... ( behov av angermanagement, kanske??!)
 
Okeeej, nu kan semesterns första dag bara bli bättre...
 
Bilden lånad härifrån.

Kan ju bara bli bättr...

0 Läs mer >>
Yes!
 
Jag har överlevt denna period också!
 
Nu är det tre underbara lediga veckor framför mig.
Första veckan börjar imorgon med grill/filmkväll med goa vänner sen på söndag ska jag bara vara hela dagen.
 
På måndag till fredag ska vi fixa en massa grejer här hemma som behöver fixas med några avbrott för nöjen kanske.
På lördag nästa vecka åker vi till Kråmö, åh, vad jag längtar!
 
Sista veckan är ännu helt oplanerad.
 
 

Nu börjar semestern

0 Läs mer >>
Här skulle jag jättegärna vilja bo...
 
*drömmer mig bort*
 
Någon som vill haka på?
 
Vi kan bygga om snickeriet till ett underbart bostadshus och ha ett minikollektiv...?
Kika här för alla bilder och info
 

Förresten

0 Läs mer >>
Japp så blev det torsdag.
Idag var G hemma med Mille och foten. Mille är hur pigg och glad som helst så det känns konstigt att han måste vara hemma men jag förstår hur läkaren menar med alla bakterier på en förskola.
 
G körde mig till jobbet och då bestämde sig Lowe att följa med mig dit så han har varit med hela dagen. Både han och jag tyckte det var väldigt mysigt faktiskt och han vill gärna följa med mig imorgon igen, vi får se hur det blir.
 
Jag längtar till i morgonkväll för då startar min efterlängtade (dock bara tre veckor långa)  semester, jippi!! och på lördag får vi finbesök som ska bli så mysigt!
 
När jag kom hem idag var huset upp och ner, vi har gubbar här som instalerade en ny varmvattenberedare och en fläkt så vi var tvugna att flyyta runt på grejer i hela huset och på måndag kommer dom och sätter in en luftvärmepump också, svindyrt men det kommer bli så bra.
 

Torsdag

0 Läs mer >>
Andra besöket gick snabbt som tur var. Läkaren kollade och sa att det inte behövdes någon medicin men att såret skulle plåstras om och att han ska vara hemma från förskolan några dagar.

Jag blir så delad, dels tycker jag synd om lilla trollet och dels blir jag irriterad att jag är tvungen att vabba igen (var ju hemma förra veckan med honom också). Jag skäms inför de andra på förskolan jag jobbar på ju!

Foten del 2

0 Läs mer >>
Mille har haft lite ont i sin ena fot och haltat lite ibland de senaste dagarna.
Jag var helt säker på att det var stortån för det var där han pekade så idag efter jag kommit hem tänkre jag att jag skulle titta närmare och eventuellt klippa nageln som jag trodde växte snett eller något.
 
Men när jag håller på och klämmer på tån och tar på nageln och tillslut tittar under foten ser jag ett vitt område med en liten svart prick i under lilltån istället.
 
Jaha tänker jag, en sticka och hämtar en pincett och när jag sätter den där exploderar området och ut skjuter en massa var och det blir ett djupt hål under då upptäcker jag att tån är blålila omkring också så vi åker till Närakuten och de tittar och lägger om och så får vi en tid att komma tillbaka 21.20 ikväll då läkaren ska ta en titt.
 
Stackars, stackars lilla killen som går och har ont och vi missar helt vart han hade ont..        :(

Milles lilla fot :(

0 Läs mer >>
Gick upp klockan sex och det verkligen vräkte ner regn från himlen.
 
Vid kvart över sju vräkte det fortfarande så jag tiggde och bad G om skjuts till jobbet, så vi lämnade killarna på förskolan lite tidigare och så körde G mig.
 
Sen jobbade jag och gjorde playdolera, sopade, torkade barn i rumpan, sopade igen, torkade bord, hade rast, sopade, torkade bord, plockade upp pennor från golvet och tjatade på barn som inte städade upp efter sig.
 
Jag blir mer och mer säker på att jag inte vill jobba på förskola men vad ska jag jobba med då?!
 
Sen slutade jag men fick vänta en stund på G innan han kunde hämta mig men det gjorde ingenting.
 
Vi handlade på Maxi och åkte hem.
 
Jag tog ut tvätt, hängde tvätt, la i mer tvätt i maskinen, tjatade på barn som inte städade efter sig,torkade barn i rumpan, torkade bord och sopade igen..
 
Nu är jag trött, på allt!

Trött

0 Läs mer >>
Den här Midsommarhelgen har varit helt fantastisk, vi har haft det så otroligt bra och alla är mer än nöjda.
 
Vi ville knappt åka hem men vi måste ju jobba imorgon igen.
 
Jag vill bo i Roslagen, det är så fint runt Norrtälje och det finns så fina hus och gårdar, vi åkte även förbi helt övergivna hus och jag fattar inte hur man bara kan överge sånna vackra ställen?
 
Vi har varit runt både här och där, i Norrtälje, upp till Grisslehamn, på Ekerölinjens båt mm.
 
Igår tog vi båten fram och tillbaka till Åland, vi åt en jättefin buffe' och handlade på taxfree.
Sen när vi kom tillbaka hem till stugan satt vi uppe och drack vin och pratade till klockan fyra imorse.
 
Känner mig lite sliten och trött idag efter denna helg men på ett väldigt trevligt sätt dock!
 

Hemma igen

0 Läs mer >>
Det blev en sen kväll med vin och gott & blandat godis i går, mycket trevligt var det.
Idag ska vi åka till Åland över dagen, vi ska äta och handla lite grann...
Hörs ikväll kära bloggen ;)

Midsommardagen

0 Läs mer >>
Min blogg har idag, på midsommarafton, fyllt ett år! Det trodde jag inte när jag började blogga att jag skulle fortsätta så länge med att göra ett eller flera inlägg per dag i ett helt år!
Grattis bloggen , du är bra och nu siktar  vi på ett år till av bloggande eller hur?!

Ettårsdag

0 Läs mer >>
Nu har jag md liet hjälp fått igång en dator men internet via mobilen såu kan jag lägga upp några bilder. Jag kommer inte blogga mer förens imorgonkväll för vi har fullt upp här.
 
Nu är det lite pause i aktivieterna men innan har vi spelat fotboll, ätit massa gott, gjort en liten midsommarstång (medblommplockning och allt fix runt det) mm!
Killarna är iväg och kollar en fotbollsplan men när de skulle åka så råkade farfar köra i från sin son G i ivern att komma iväg så där stod G bakom bilen och såg förvirrad ut när farfar gasade iväg med ungarna i bilen :) hahaha!
 
Här kommer lite bilder:
 
 
 

Midsommar på landet

0 Läs mer >>
Jag kommer inte in på bloggen via mobilappen så det kommer inte några inlägg från mig just nu. Ska försöka fixa det under dagen! Puss och kram alla, ha en underbar midsommar!<3

Svårt att blogga

0 Läs mer >>
Vi gjorde en stor jordgubbstårta till födelsedgsbarnet som kanske inte är så nöjd över sin dag då han har lite svårt att ta att det är en helt vanlig vardag och jag faktiskt egentligen skulle ha jobbat idag men nu är hemma för att Mille är sjuk och inte för att fira hans födelsedag hela dagen.
 
Mormor kom hit en sväng men åkte rätt snabbt efter paketutdelning och tårta då det var både bråk och tårar just då.
Det kommer inga mer gäster idag för det är som sagt en vanlig vardag och sen är det ju midsommar och jag hoppas han glömmer bort sin besvikelse då och är glad hos farfar med allt roligt de kommer hitta på.
 
Jag blir också så ledsen när det blir så här men eftersom han inte har sagt något om att han ville ha kalas eller släktkalas alls så har jag inte ordnat något, det var kanske dumt men jag har varit helt uppe i det här med jobbet och allt annat.
 
Nu verkar han lite gladare iallafall och jag har hunnit med att klippa tre av killarna så vi slipper gå till frisören ( jag har ingen aning om hur man klipper hår men det duger så länge, två av dem bryr sig inte och den tredje rufsar till håret med vax iallafall så det ska vara ganska ojämt).
 
Nu ska jag vika tvätt och sen ska vi köpa något gott att äta (Teddy får välja men jag hoppas han väljer Indiskt) sen ska vi nog packa till morgondagen för jag och G jobbar hela dagen imorgon och sen bär det av till Norrtälje!
 
Jag tycker den här nya bloggutseendet är lite ovant och struligt och jag kommer inte in på min blogg via mobilen helt plötsligt, suck...
Hoppas det ordnar sig imorgon för annars kan jag ju inte blogga nu på midsommar.
 
 
 
 
 
 

Tårtkalas och bloggst...

0 Läs mer >>
Idag för tolv ( va, redan tolv uj uj uj?!) år sen föddes en liten guldklimp.
 
Vi var inne på BB dagen innan för koll då jag hadde gått över tiden ( var i vecka 41 + 6) och hade det jobbigt med min mage och att det var varmt och jobbigt.
Vi fick åka hem och komma tillbaka dagen efter för en igångsättning av förlossningen.
 
Det var ganska skönt att veta på morgonen att han skulle komma lite senare samma dag. vi kom dit kl 9 och sen föddes han klockan 15.16, han vägde då 4440 gram och var 52 cm, alltså en stor kille men väldigt söt och fin.
 
Idag är han en också väldigt söt och fin men dock en aningens envis, han älskar att spela fotboll och tevespel och tror han vet allt och kan allt. Han är världens bästa storebror och lillebror och en väldigt fin kompis.
 
Grattis Teddy på din tolvårsdag!!
 
 

Hurra, hurra på Teddy...

0 Läs mer >>

Har inget att skriva alls idag.

Fortfarande hemma med Mille som mår bättre men är lite tröttare än vanligt, ringde till "jobbet" och sa att jag blir hemma imorgon med men kommer på torsdag, de verkade inte bry sig och det gör de väl inte egentligen då jag är utöver deras personal, en extra helt enkelt och inte medräknad på något vis i schemat eller så.

Mille har inte klagat på ont i benet något mer idag så vi skipade att gå till doktorn.

Imorgon fyller mellansonen hela tolv år, han har redan fått sin present, en cykel, som släkt gick ihop och köpte men lite firande ska han få ändå och några paket blir det iallafall.

Sen på torsdag så jobbar jag och sen åker vi till Norrtälje, vi ser fram emot det jättemycket då det blir som en liten semester med "All inclusive" då Gs pappa och fru står för både mat, husrum och nöjen denna helg. 
Lyxmys helt enkelt!

En sten helt utan att ha något med texten att göra men fin ändå:

Inget

0 Läs mer >>

Mille har fortfarande hög feber och ont i sitt ena knä? . Jag vet inte vad det kan vara men om han har ont i benet imorgon med så kanske vi går till doktorn för det verkar väldigt konstigt att ha hög feber och ont i benet och inte så mycket mer symtom...

Lowe fick också vara hemma men imorgon får han allt gå till dagis så Mille får vara ifred från en uttråkad storebror som vill ha igång en massa bus hela tiden.

De större barnen har sommarlov och tror de kan vara uppe hela nätterna och sova halva dagarna men i kväll ska jag sparka dom i säng tidigare och sen väcka dem i normal tid (vid 10 tiden borde de vara utvilade ju) för jag tycker de kan utnyttja de lediga dagarna bättre än att sova bort dom.

Det är ganska trist väder idag också och eftersom lilltroll är sjuk så blir det till att sitta inne hela dagen, så trist men, men...

Hoppas vädret blir bättre till helgen då vi ska fira midsommar i Norrtälje hos G s pappa med fru. Tänk att halva sommaren redan gått och att det nu vänder och blir mörkare igen :( man kan bli deppad för mindre ju..


Feber och utråkade ba...