0 Läs mer >>
Hmmm, vaknade av regnet och innser att tvätten som hänger på baksidan inte står under taket = dyngsur tvätt..
 
Sen vaknar småtrollen och springer runt och skriker och slår i dörrar och teroriserar Teddy och hans kompis som sovit över i natt, suck..
 
Sen när jag börjar ställa fram helgfrukost och precis tänker börja koka ägg och göra mysigt ställer sig G och brer sina två knäckemackor vid bordet innan jag hunnit lägga fram brödkorgen alls och då blir jag sur för så gör vi ju på vardagarna men jag trodde vi skulle ha helgfrukost med framdukat och att sitta länge...
 
G är på mycket dåligt humör...
 
Lowe spiller ut en full chokladmugg i kökssoffan och på mattan under, stöön..
 
Mille kastar en leksak gång på gång i golvet tills bägaren rinner över för mig och jag slänger ut den i regnet... ( behov av angermanagement, kanske??!)
 
Okeeej, nu kan semesterns första dag bara bli bättre...
 
Bilden lånad härifrån.

Kan ju bara bli bättr...

0 Läs mer >>
Yes!
 
Jag har överlevt denna period också!
 
Nu är det tre underbara lediga veckor framför mig.
Första veckan börjar imorgon med grill/filmkväll med goa vänner sen på söndag ska jag bara vara hela dagen.
 
På måndag till fredag ska vi fixa en massa grejer här hemma som behöver fixas med några avbrott för nöjen kanske.
På lördag nästa vecka åker vi till Kråmö, åh, vad jag längtar!
 
Sista veckan är ännu helt oplanerad.
 
 

Nu börjar semestern

0 Läs mer >>
Här skulle jag jättegärna vilja bo...
 
*drömmer mig bort*
 
Någon som vill haka på?
 
Vi kan bygga om snickeriet till ett underbart bostadshus och ha ett minikollektiv...?
Kika här för alla bilder och info
 

Förresten

0 Läs mer >>
Japp så blev det torsdag.
Idag var G hemma med Mille och foten. Mille är hur pigg och glad som helst så det känns konstigt att han måste vara hemma men jag förstår hur läkaren menar med alla bakterier på en förskola.
 
G körde mig till jobbet och då bestämde sig Lowe att följa med mig dit så han har varit med hela dagen. Både han och jag tyckte det var väldigt mysigt faktiskt och han vill gärna följa med mig imorgon igen, vi får se hur det blir.
 
Jag längtar till i morgonkväll för då startar min efterlängtade (dock bara tre veckor långa)  semester, jippi!! och på lördag får vi finbesök som ska bli så mysigt!
 
När jag kom hem idag var huset upp och ner, vi har gubbar här som instalerade en ny varmvattenberedare och en fläkt så vi var tvugna att flyyta runt på grejer i hela huset och på måndag kommer dom och sätter in en luftvärmepump också, svindyrt men det kommer bli så bra.
 

Torsdag

0 Läs mer >>
Andra besöket gick snabbt som tur var. Läkaren kollade och sa att det inte behövdes någon medicin men att såret skulle plåstras om och att han ska vara hemma från förskolan några dagar.

Jag blir så delad, dels tycker jag synd om lilla trollet och dels blir jag irriterad att jag är tvungen att vabba igen (var ju hemma förra veckan med honom också). Jag skäms inför de andra på förskolan jag jobbar på ju!

Foten del 2

0 Läs mer >>
Mille har haft lite ont i sin ena fot och haltat lite ibland de senaste dagarna.
Jag var helt säker på att det var stortån för det var där han pekade så idag efter jag kommit hem tänkre jag att jag skulle titta närmare och eventuellt klippa nageln som jag trodde växte snett eller något.
 
Men när jag håller på och klämmer på tån och tar på nageln och tillslut tittar under foten ser jag ett vitt område med en liten svart prick i under lilltån istället.
 
Jaha tänker jag, en sticka och hämtar en pincett och när jag sätter den där exploderar området och ut skjuter en massa var och det blir ett djupt hål under då upptäcker jag att tån är blålila omkring också så vi åker till Närakuten och de tittar och lägger om och så får vi en tid att komma tillbaka 21.20 ikväll då läkaren ska ta en titt.
 
Stackars, stackars lilla killen som går och har ont och vi missar helt vart han hade ont..        :(

Milles lilla fot :(

0 Läs mer >>
Gick upp klockan sex och det verkligen vräkte ner regn från himlen.
 
Vid kvart över sju vräkte det fortfarande så jag tiggde och bad G om skjuts till jobbet, så vi lämnade killarna på förskolan lite tidigare och så körde G mig.
 
Sen jobbade jag och gjorde playdolera, sopade, torkade barn i rumpan, sopade igen, torkade bord, hade rast, sopade, torkade bord, plockade upp pennor från golvet och tjatade på barn som inte städade upp efter sig.
 
Jag blir mer och mer säker på att jag inte vill jobba på förskola men vad ska jag jobba med då?!
 
Sen slutade jag men fick vänta en stund på G innan han kunde hämta mig men det gjorde ingenting.
 
Vi handlade på Maxi och åkte hem.
 
Jag tog ut tvätt, hängde tvätt, la i mer tvätt i maskinen, tjatade på barn som inte städade efter sig,torkade barn i rumpan, torkade bord och sopade igen..
 
Nu är jag trött, på allt!

Trött

0 Läs mer >>
Den här Midsommarhelgen har varit helt fantastisk, vi har haft det så otroligt bra och alla är mer än nöjda.
 
Vi ville knappt åka hem men vi måste ju jobba imorgon igen.
 
Jag vill bo i Roslagen, det är så fint runt Norrtälje och det finns så fina hus och gårdar, vi åkte även förbi helt övergivna hus och jag fattar inte hur man bara kan överge sånna vackra ställen?
 
Vi har varit runt både här och där, i Norrtälje, upp till Grisslehamn, på Ekerölinjens båt mm.
 
Igår tog vi båten fram och tillbaka till Åland, vi åt en jättefin buffe' och handlade på taxfree.
Sen när vi kom tillbaka hem till stugan satt vi uppe och drack vin och pratade till klockan fyra imorse.
 
Känner mig lite sliten och trött idag efter denna helg men på ett väldigt trevligt sätt dock!
 

Hemma igen

0 Läs mer >>
Det blev en sen kväll med vin och gott & blandat godis i går, mycket trevligt var det.
Idag ska vi åka till Åland över dagen, vi ska äta och handla lite grann...
Hörs ikväll kära bloggen ;)

Midsommardagen

0 Läs mer >>
Min blogg har idag, på midsommarafton, fyllt ett år! Det trodde jag inte när jag började blogga att jag skulle fortsätta så länge med att göra ett eller flera inlägg per dag i ett helt år!
Grattis bloggen , du är bra och nu siktar  vi på ett år till av bloggande eller hur?!

Ettårsdag

0 Läs mer >>
Nu har jag md liet hjälp fått igång en dator men internet via mobilen såu kan jag lägga upp några bilder. Jag kommer inte blogga mer förens imorgonkväll för vi har fullt upp här.
 
Nu är det lite pause i aktivieterna men innan har vi spelat fotboll, ätit massa gott, gjort en liten midsommarstång (medblommplockning och allt fix runt det) mm!
Killarna är iväg och kollar en fotbollsplan men när de skulle åka så råkade farfar köra i från sin son G i ivern att komma iväg så där stod G bakom bilen och såg förvirrad ut när farfar gasade iväg med ungarna i bilen :) hahaha!
 
Här kommer lite bilder:
 
 
 

Midsommar på landet

0 Läs mer >>
Jag kommer inte in på bloggen via mobilappen så det kommer inte några inlägg från mig just nu. Ska försöka fixa det under dagen! Puss och kram alla, ha en underbar midsommar!<3

Svårt att blogga