0 Läs mer >>

Nu sitter vi här i mörkret. G har åkt iväg och spelar och resten av familjen sitter i mörkret och kör på batteri, några Ds-spelar, en med sin Iphone och jag med datorn.

Undrar om det räknas då?

Jaja, vi har iallafall släckt alla lampor och teven osv...

Mörkt

0 Läs mer >>


Det tog ett tag men nu kan jag inte leva utan Kvarg (från Lidl helst)

Mer bilder

0 Läs mer >>

Så här såg föresten dagens frukost ut.

Te med minimjölk, hemmagjord grönsaksjuice, två perfekta ägg och en "snaps" Mivitotal:



Så här ser ett perfekt ägg ut, fast vita och krääämig gula:

Frukostbilder

0 Läs mer >>

Hela familjen tog sovmorgon och vaknade upp i en vintedröm...

Meh, det ska ju vara vår nu så man kan spatsera runt i fina vårkläder och bära solglasögon på näsan?! Suck för Aprilväder...

Vi tar en långsam förmiddag och sen går jag och Lowe till hans gymnastik. Sen ikväll så spelar G med sitt band på Copperfields (vid Fridhemsplan) men vi har nog ingen barnvakt så jag kan nog inte följa med :( En annan gång, ett annat liv kanske.

(Youtubklipp med otroligt dåligt ljud)

Lördag slödag

0 Läs mer >>

ÅH, vilken romantik..

Nää, riktigt så blev det inte, vi tog barnen och gick till den lokala Kinakrogen istället. Romantiken får vänta till nästnästa helg istället.

Vi har haft eller har rättare sagt, en toppen kväll ändå med mysig familjemiddag med jättegod mat, öl, och efterrätt. Nu soffmys med hela familjen med Tintin på film och gott te.

MYYYYYYYS!






Romantisk middag på v...

0 Läs mer >>

Idag har jag och G varit gifta i ett år och tilsammans i 16 år!


♥Grattis till oss och vår kärlek!♥


Bröllopsdag♥

0 Läs mer >>

The Life of flowers (Жизнь цветов) from VOROBYOFF PRODUCTION on Vimeo.

Är det vår nu eller?

0 Läs mer >>

Hmm, de ringde från stället jag och dottern skulle imorgonkväll och avbokade på grund av sjukdom.

Jaha, så kan det gå, och det gör ingenting för vi fick en ny tid nästa tordag (skärtorsdagen) så det kommer bli av i alla fall.

Då kan jag skippa plockandet och smörjandet och fixandet idag då och kanske, kanske hinner jag boka någon annan som kan proffsgöra fixandet och plockandet så jag blir riktigt fin... :)

Vi ska nämligen bli fotograferade av proffs och då måste man ju va fin!

Vi var ju iväg och fotade oss förra året (födelsedagspressent till Molly förra året) och så snubblade jag över ett erbjudande i år igen och tänkte att det kunde vara kul, speciellt nu när jag har blivit ännu smalare.

Dessa bilder får bli mina "efterbilder", jag har ju lovat att lägga upp mina "före och efterbilder" snart.  Så nu får ni vänta lite till innan dessa bilder kommer upp, hahaha!

Jag har blivit tokig i Tradera just nu och handlar jeans i storlek 42 i ren skär lycka! Det är så roligt att kunna ha en storlek som jag inte har haft sen jag var typ tonåring. Det kom ett par Espiritjeans i lådan idag som jag köpte för 52 kr och en cool blus i vintagestil för en tjuga. Woop, woop!

Morgondagens kvällsak...

0 Läs mer >>

Hmm, jag har bara ett par dagar kvar på temaarbetet så nu måste jag göra klart det snart. Jag har skrivit min text men måste få in lite bilder och kanske lite mer text och så måste jag skriva källförtäckningen. Men inspirationen är som bortblåst och jag vill inte hålla på med detta längre. Det har blivit tråkigt liksom. :(

Jaja klart måste det ju bli så jag måste göra det bara. Seså kom igen nu, ut på nätet och samla information och bilder!!

Har småkillarna hemma idag igen fast jag absolut inte vill men det blev så struligt imorse så det blev så här. Jag får försöka få något gjort ändå. De får leka på övervåningen så mycket det går.

Sen måste jag stryka, fixa naglarna och fixa ögonbrynen och kanske lite skrubb och ansiktsmask och hårinpackning också. Jag vill se så bra ut som möjligt imorgon på dotterns och min grej.

Nu, diabetesforkningsfaktainsamling...



Nää nu MÅSTE jag få t...

0 Läs mer >>

Så ramlade det ner ett brev från S:t Görans i lådan med en ny tid till deras kirurg.
På måndagen efter min lilla överraskningshelg för G.
Så perfekt planerat det blev.

Allt går liksom in i mitt upplägg i livet just nu!

Jag blir så glad och tacksam!

Jag gick imot mig själv till lunch och gjorde våfflor till killarna och åt alldeles för mycket så jag fick en rejäl dumpning med alla symtom samtidigt, jag kallsvettades, mådde jätteilla, fick ont i magen och det snurrade i huvudet och som tur var kom William hem så jag kunde lägga mig och tuppa av en stund.

Nu mår jag bättre men är alldeles skakig i kroppen typ som en insulinchock eller något.

Varför gör jag så här mot mig själv, varför inte bara låta bli det onyttiga helt och må bra hela tiden? Jag är allvarligt knäpp!!

Nu har jag ialla fall anmält mig på en ny viktminskartävling på Matdagboken.se som startar 1 April så ska jag försöka ta mig ner till 67 kg med hjälp av denna kamp.

Fast kommer operationsdagen snart efter tiden till kirurgen så tar jag paus i kaloriräknandet ett bra tag förstås. 

Jag vet inte hur länge man är sjukskriven efter en bukplastik.

Jag tänkte i och för sig inte sjukskriva mig alls för jag klarar nog av skolan ändå ( Jag kan ju ligga och plugga) men G måste klara hämtningar och lämningar och sånt på dagis och jag kommer nog inte kunna ta i och lyfta och sånt under ett par veckor.

Fast det är skitotäckt och en ganska äcklig och smärtsam operation så ser  jag fram emot den väldigt mycket. Tänk att få en mage som är platt och tänk att inte hela tiden behöva vara medveten om hur tröjan sitter så inte någon ser hur hemsk min mage ser ut... Gud vad skönt!

 (Sen är det bara låren som behöver åtgärdas...)

Ny tid

0 Läs mer >>

Nu har jag tappat nyttighetstänket helt och stoppat precis allt jag varit sugen på i munnen, både choklad och ostmackor.

Och nu kommer ångesten krypande igen, men fan alltså, antingen äter jag för mycket (tror jag?) eller så går jag på kaloriräknardiet men så vill jag ju INTE ha det.

Jag vill kunna äta med måtta.

Jag vill inte ha ångest för vad jag äter. Hmm.. Men hur hittar man balansen egentligen?

Hur vet man vad som är lagom?

Jag vill ju gå ner till 67 kilo och för att göra det måste jag "banta" och räkna kalorier hela tiden men sen då, hur stannar man kvar där?

Jag vill ju äta "normalt", kunna ta en godisbit eller två och fika ibland.

Det verkar ju som att antingen bantar man jämt eller så har man en högre vikt än vad man borde.

Vad är normalt och vad är lagom egentligen?!

Jag känner mig riktigt förvirrad faktiskt...



Att överäta eller ha ...

0 Läs mer >>

Så när vi vaknat och ätit frukost så tyckte Mille att det var ett bra läge att kräkas upp allt på mattan igen...

Åh tar aldrig detta slut?! Jag trodde vi var klara med magsjukor, förkylningar mm nu? Vet inte om han hostade så han kräktes eller om det är så att vi tar en runda magsjuka till? Jaja den som lever får se helt enkelt.

Så nu har jag två småkillar hemma idag så jag får se hur mycket jag får gjort av det jag tänkt.

Igår efter jag hämtat de små från dagis gick allt i ett. Tänkte både ta en körtur med bilen och springa men hann inte något av det :( men jag hann med att spendera pengarna jag fick på lite grejer (och en påskblomma till bordet) till torsdag då jag och dottern ska iväg på en grej. Det ska bli riktigt kul!



Oändligt

0 Läs mer >>

Jahapp så var det nu vecka igen men med en mysmåndag. Lämnade småkillarna på dagis i "nya" bilen idag men jag vågade inte köra dit men snart så är det jag som kör den både hit och dit.

Jag har ju körkort sen många herrans år tillbaka men någonstanns på vägen tappade jag mitt självförtroende och blev rädd, så rädd, att jag tillslut inte vågade köra bil alls men nu ska det bli ändring på det.

Vi har fått en gammal saab från min mamma som jag ska ha och jag har börjat övningsköra lite smått. Det var ju så länge sen jag körde att jag måste lära mig igen men igår när jag tog en tur så vågade jag mig till och med ut i den vanliga trafiken, helt utan några missöden! Vad jag är duktig! ;)

Sen tog jag hunden på en tur och sen kastade jag mig på cykeln och for till Handens museum för sista tidsresan denna period. Det var bara sju elever idag och det var lika roligt som alltid. Nu vågar jag spela ut mer och mer så det är synd att det är slut nu men jag hoppas jag får vara med någon annan gång igen!

Jag har alltid hatat måndagar men de måndagarna som jag har varit på museumet har varit de bästa av alla!
Åh vad jag skulle vilja jobba med sånt här varje dag!

(gamla bilder från vikingajulmarknaden på Handens museum )


Måndagslunken

0 Läs mer >>

Läser på en blogg att man kan vinna ett kit Tandblekning, och det vill jag ju, så här kommer lite reklam:



Nu är det dags att bleka tänderna! www.TheWhiteOne.se







Tävlar om tandbleknin...

0 Läs mer >>

Idag har vi firat Molly (igen) med släktingar och vänner.

Det har varit en underbar dag med mysig stämning förutom innan alla kom då jag hade psykbryt av stress ( tål igen alls stress nu för tiden) och kan inte fungera då.

Orden fastnar i huvudet, jag stammar och allt runtomkring snurrar snabbare och snabbare och jag blir helt störd. Stackars familj..

Men när vi hunnit att städa av, tagit Teddy till fotbollen, fått på de små hela och rena kläder och fått fram allt vi skulle bjuda på så blev det bra igen. Jag vet inte varför jag inte kan med att stressa, jag är nog trasig i huvudet.

Nästa gång så tror jag att jag överlåter det sista fixet innan gästerna kommer till familjen och går en promenad istället för att inte jag ska få en hjärnblödning och att familjen får lite lugn och ro!

Men som sagt, när alla kom så blev det jättebra, så bra att jag glömde att föreviga dagen men hann ta några bilder på dottern och fikat ialla fall.

Vi bjöd på Våfflor, dagen till ära, med massa smaskiga tillbehör och jag har ätit alldeles för mycket denna vecka. Det får bli en rejäl uppstramning imorgon.

Inatt stälde vi om klockorna till sommartid också. Det känns som om tiden springer fram nu och vi har redan planerat midsommarplaner i Norrtälje med mera. Herregud snart är sommaren här... Woop, woop!





Släktkalas

0 Läs mer >>
Sov ganska länge men vaknade med en hemsk huvudvärk (i värsta bakfylleklass fast jag inte festat då rå mer än att jag åt lite fredagsgodis innan jag somnade strax innan kl 22) anntar att jag drack för lite vatten och knappt något te igår och att det är därför.

Fick ta ett helt gäng tabletter innan det gick över sen hade vi ett långt samtal med det problemomspunna barnet och beslutade att vi inte längre tänker betala för dennes internet och ryckte sladden. Någon gång måste hen förstå handling och konsekvens... Man kan inte skita i allt och inte bry sig och sen räkna med att få allt man vill ha, även om man är deprimerad eller något annat.. hårt men jag kan inte längre..

Ikväll har dottern bestämt att hon ska få kalasa med en vän och vi andra får snällt lämna bostaden. Vi tar till flykten hos svärmor och bjuder in oss på middag.

Molly ska ha filmkväll med bästakompisen och vill inte bli störda av jobbiga bröder eller föräldrar och jag förstår henne helt och hållet!

Nu ska jag hoppa in i duschen medans G är på jympan med Lowe. Sen är det städning som gäller för imorgon är det släktkalas för fjortånåringen med våfflor till alla, hoppas vi kommer ihåg att ställa om klockan bara...

Datorn fungerar bra men jag verkligen hatar och lägga in allt som jag vill ha det på den, alla bloggar jag läser, favoritsidor jag besöker och alla inloggningar som jag måste komma ihåg igen. Phu, kan inte allt bara vara som jag vill ha det från början?!

Lördag