0 Läs mer >>
Jag fortsätter med att få min box  i fin kartong silkesband knutet runt frasigt papper och inuti ligger saker bara till mig, ibland smink, någon annan gång tvål eller något som doftar gott eller nagellack i fina färger osv.
 
Denna box som kom här om dagen innehöll det här:
 

Body butter från The body shop som doftar ljuvligt, mjällschampo, eyeliner från be a bombshell som en tuchpenna som verkar vara superbra, ögonskugga som jag också gillar och ett ljust vanligt nagellack i medelkvalitét från Claudia.
 
Min lyx!
 

Glossybox Augusti

1 Läs mer >>

 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 20 – Den här månaden
 Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 25 – En första
 Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Ambition betyder stark önskan (att lyckas).

Jag har väl egentligen inga ambitioner just nu.
 
Inga när det gäller jobbet för det har jag det för att kunna betala mina räkningar och för att jag tycker det är ett bättre alternativ till förskola för barnen.
När det gäller familjen och hemmet så är jag ganska nöjd förutom att jag någon gång ska hitta det perfekta huset på landet någonstans där jag och G (när barnen flyttat ut dårå) kommer leva lyckliga i alla våra dar ;-)

Mina ambitioner

0 Läs mer >>

 

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 20 – Den här månaden
 Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 25 – En första
 Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Jag saknar en pappa ibland.

Jag och min pappa har ingen kontakt med varandra, det är synd men när vi väl har det så blir jag bara ledsen, det funkar liksom inte. Han har helt andra saker som han tycker är viktigt än vad jag har.

Jag läser många olika typer av bloggar och när jag läser om pappor så sticker det till i hjärtat, alla verkar ha sånna pappor som finns där och stöttar och är som trygga björnar, som är intresserade av familjen och vill träffa barnbarnen och veta allt om dom, som ringer och vill vara delaktig även om det bara är via telefonen på grund av tex sjukdom..

Det vill jag också ha!

 

 

Det här saknar jag

0 Läs mer >>

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min stad

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 20 – Den här månaden
 Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 25 – En första
 Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Där jag är tillsammans med familjen eller/och vänner, det är min favoritplats. Det spelar inte så stor roll var egentligen utan mer med vilka.

En fin dag ute i naturen kan också vara en favortplats, där man kan andas och inte oroa sig för något, där hjärnan får vila lite och kroppen bara vara liksom.

 

Min favoritplats

0 Läs mer >>
Har inte mått bra så det blev en lite bloggpaus .
Har haft väldigt ont i huvudet sen i tordags och varit ljuskänslig som attans men jag tror det är lite bättre idag.
Jag kan få sån här migränaktig huvudvärk i samband med mens med det brukar inte sitta i så här länge.
 
Tur i oturen så var jag ledig igår och kunde ligga på soffan nästan hela dagen,
Lowe var hemma igår också men det ska mycket till för att han ska få vara det igen när han är nästan frisk för han tog Mille med och drog i väg så jag fick cykla byn runt och leta, när jag väl hittade dom så höll jag på att spy av huvudvärken och jag hade värsta tunnelseendet,
det var rätt otäckt.
 
Jag gav trollen utegångsförbud för resten av dagen.
 
Sen kom G hem från jobbet och hämtade sin väska och gitarr och åkte till Prag.
Han kommer hem på måndag igen, jag hoppas allt går bra med flyg, boende och spelning. Tyvärr har jag så svårt att glädjas över hans turne' eller vad man ska kalla det. Jag tänker bara på alla värsta saker som kan hända och oroar mig konstant för flygolyckor, rånmord och annat hemskt som skulle kunna hända, alltså hur gör man för att släppa taget och glädjas egentligen?
 
Jag vet ju att han kan ta vara på sig själv men det tycker inte min hjärna som oroar sig så det gör ont...
 
Idag kommer barnens mormor hit och vi ska fira Lowe lite med tårta och mys, jag behöver aktivera mig så jag inte tänker så mycket men det är så tråkigt när man inte har några pengar att göra något för, men vi får hänga här hemma.
 
I morgon är det visning i huset i Gnesta men jag tar mig inte dit nu när G är på vift och nästa visning är på måndag och då är G fortfarande inte hemma, synd för jag hade verkligen velat titta på huset. Jag mejlade mäklaren om någon annan tid men hon svarade väldigt snorkigt att hon inte hade tid mer än de visningarna som fanns.
Synd!
Jag hoppas den här helgen går väldigt snabbt och att det blir en ny helg snart!
 
Nog om det, ha en bra lördag!
 
 
 
 
 

Lördag

0 Läs mer >>
Min troll fyller sex år!
 
Jag kan knappt tro det, vad tiden går!
Jag har så pass svårt att få in det att jag råkade köpa tårtljus med en femma på, hahaha!
 
För sex år sen blev jag igångsatt för att föda Lowe, det var två veckor innan beräknad förlossning men jag mådde såpass dåligt psykiskt så de tyckte det var bäst att sätta igång lite tidigare.
 
Jag var stor och tjock och det tog lite tid men sen föddes en underbar liten kille!
 
När han var bebis ville han alltid vara nära, han låg nästan på mig dygnet runt i tio månader, sen åkte jag iväg till sjukhuset ett par dagar för att göra min GBp- operation och då släppte han taget lite om mig.
 
När Lowe var två år så opererade han bort sina halsmandlar för han fick andningsuppehåll när han sov, det var otäckt. Jag har alltid varit lite extra harig när det gäller honom när han var yngre men nu är han en sån tuffing som klara sig bra med det mesta han tar sig för men han kommer alltid att vara min lilla skrutt ändå!
 
 
 
 

Hurra, hurra för v...

0 Läs mer >>
Lowe hade kruppanfall i natt.
 
 
Han får svårt att andas och panik och kräks.
Han kräkte ner soffan och var ledsen och vi kan inget göra mer än att lugna honom och sitta ute en stund med honom i den kalla luften.
Han får så här nästan varje gång han blir förkyld nu för tiden.
På sjukvårdsupplysningen står det att det är vnligast att det växer bort innan barnaen blir sex år men Lowe fyller i morgon och det verkar bli värre ju äldre han blir.
Varje gång så bestämmer vi om det inte blivit bättre innom en halvtimme så åker vi in till akuten, varje anfall så somnar han om när det börjar närma sig 30 minuter och det blir bättre i ett par timmar innan nästa anfall kommer.
Svårt det här.
På dagen är det inget problem..
 
Så idag är vi i familjen trötta, jag ska jobba och G vabbar och sitter på övervåningen med Lowe hela dagen.
Mille är frisk och följer med mig och dagbarnen ut på äventyr.
 
Så, nu onsdag då!
 
 
 

Onsdag

0 Läs mer >>
Det är inget bra att var hemma så här, jag är nu gul i skallen och har hittat ett hus som genast sög tag i bo-på-landet magen och inte vill släppa taget.
 
Jag drömmer mig dit och hinner möblera upp hela huset, tänka ut saker vi måste fixa till och flytta dit i fantasin tills G drar ner mig på mattan igen med en liten suck och "vi kan inte fllytta dit"...
 
Meen, jag villll juuuuuu!!!
vill jag skrika och stampa i golvet som en treåring men jag vet ju att han har rätt.
 
Jag har bara jobb här, flyttar vi så blir jag arbetslös och vi har så mycket som måste fixas på det här huset innan vi kan drömma om att flytta fast jag önskar att det gick att strunta i och fixa och bara sälja som det är för jag tror aldrig vi kommer fixa allt ändå och då är vi ju liksom fast här för alltid.
 
Suck!
 
Det är helt klart inget bra att vara hemma med sjukt barn helt enkelt.
(Nu har Lowe fått feber och Mille är feberfri och pigg så G får vara hemma med Lowe och Mille får vara med mig och dagbarnen i parken.)
 
Tänk det här huset rödmålat, rosor planterat under fönsterna och en gång med poiner fram till entrén, ett växthus intill och en syrenberså, åhh..

Äsch

0 Läs mer >>
Hemma och vabbar för Mille.
Han är varmrufsig och har en annan röst än vanligt.
 
Mille blir så skojigt klartänkt när han har lite feber, säger med klar lite hes röst de allra intressanta små saker, gullungen min.
Sen bråkar trollen med varandra en massa också när en eller båda är sjuka, det är inte så roligt.
 
Jag har tröttnat på att vara rosaorange i skallen och ska försöka göra en avfärgning till om det inte blir bra så färgar jag håret rött igen tror jag. Jag är fortfarande väldigt nöjd med friyren iallafall men tror att frisören får klippa ännu kortare uppe på huvudet nästa gång (hur ofta måste man klippa sig när man är korthårig egentligen, var tredje eller var fjärde vecka?).
 
Nu ska jag sortera ungefär 328 omaka strumpor:
Ha en bra tisdag!
 
Ett litet egokollage,
Före och efter:
 
 
 
 
 
 

Tisdag

0 Läs mer >>
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min stad
Dag 03 – Mina föräldrar
 Dag 12 – I min handväska
 Dag 13 – Den här veckan
 Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag igår?
 Dag 15 – Mina drömmar
 Dag 16 – Något jag skäms över
 Dag 17 – Mitt favoritminne
 Dag 18 - Min mat
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
 Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första
 
Dag 26 – Mina rädslor
 
Jag är mest av allt rädd för min egen ångest och panik, sen är jag inte särskilt förtjust i insekter som kryper på mig eller i närheten av mig heller.
 
Mörker skrämmer mig inte om jag inte är helt ensam fast då är det nog jag som skrämmer upp mig själv egentligen.
 
Jag har varit ganska rädd för att somna helt själv när G är bortrest men det har gått över tror jag, kanske för att trollen sover hos mig då istället och att vi alltid är så många hemma i huset nu för tiden.

Att somna-själv-rädslan tror jag beror på att när jag och äldsta sonen flyttade ihop med G för hundra år sen.
 
Vi bodde i Farsta i ett halvskabbigt hus.
Det sprang en del konstiga människor där, och så en kväll när G var iväg och repade och jag och W var ensamma (han var ungefär tre år och hade inte gått och laggt sig än den kvällen) så plingade det på dörren jag öppnade utan att tänka mig för och där stod en narkoman som fått för sig att mitt hem inte var mitt utan tillhörde någon av hans knarkarvänner.
 
Han började tjafsa och jag blev livrädd, jag försökte stänga dörren men han höll fast den, sen sa han att han hade en pistol och att jag skulle hämta den han sökte annars jävlar, jag var så rädd, jag sa att min granne kanske visste var vännen var (jag visste att de hade hund som skällde en del, visseligen en jättesnäll vit stor fluffig sak men iallafall) så jag tog två snabba steg förbi mannen och bankade hårt på deras dörr.
Som tur var öppnade mannen i lägenheten och jag förklarade och han såg att det var något knas och sa till mig att gå in i min lägenhet igen och stänga om oss.
 
Sen satt jag med W i famnen och skakade tills G kom hem.
Efteråt pratade G med grannen och han berättade att han fick iväg missbrukaren tillslut och att det var lugnt att jag passade över till honom när jag hade W och allt.
 
Efter den händelsen kunde jag inte somna när G inte var hemma och så har det varit i många år men nu är det bättre.
 
Jag är glad att vi inte bor kvar där nu för tiden, fast vi hade en del väldigt trevliga grannar också!
 
 

Mina rädslor

0 Läs mer >>
Mille har feber och G tar ut vab. Jag får vikariebarn jag inte haft förut men det kommer gå bra ändå.
 
Mille och G håller till på övervåningen och jag och dagbarnen är på nedervåningen och ute under dagen så basillerna inte överförs, det kan de i och för sig göra ändå men inte via någon direktkontakt iallafall.
 
Nu ska jag göra mig i ordning, ha en bra dag!
 
 

Måndag

0 Läs mer >>

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min stad
Dag 03 – Mina föräldrar
 Dag 12 – I min handväska
 Dag 13 – Den här veckan
 Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag igår?
 Dag 15 – Mina drömmar
 Dag 16 – Något jag skäms över
 Dag 17 – Mitt favoritminne
 Dag 18 - Min mat
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
 Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
 
Dag 25 – En första
 
Jag har funderat och funderat på någon "första" men kommer inte på något, jo, visst, skulle jag kunna skriva om första barnent eller förlossningen eller så men det känns inte så roligt. Första gången jag hade sex känns heller inte som nå¨got jag skulle för mitt liv skriva om här i en blogg, nä, jag vet faktiskt inte...
 
Sen minns jag inte någon speciell första heller typ som när jag åt sparris eller så, det mesta jag gör har jag gjort förut och när första gången var har jag glömt bort då det inte är så viktigt.
 
Så det blir ingen "En Första" .
 
 
 
 

En första