0 Läs mer >>
Mille har jättemycket feber och snorar överallt, eller nej, nu ljög jag, han ligger ju bara still i soffan och snorar. Stackars liten.
 
Lowe fick G lämna på dagis för jag blir skogstokig på honom just nu, han är frisk och uttråkad och gör bara massa dumheter och skriker, kastar saker och förstör när inte alla i familjen följer hans minsta vink.
Man får inte säga nej till honom för då bryter tredje världskriget ut och jag klarar inte av det så han har det bättre på förskolan än här.
Undra hur sent man kan hämta ikväll?
Nejdå, jag ska hämta honom i normal tid jag lovar.
 
Jag hinner inte med det jag ska med sjuka barn och G är knappt hemma alls, det är repningar, fotbollsträningar och annat så jag känner mig fruktansvärt ensam och jävligt trött på tvätt, städ och plock.
 
Funderar på att rymma hemifrån men har ingenstans att rymma, kan man åka på en helgkryssning alldeles själv?
Nej, det kostar för mycket iallafall.
 
Så, nu har ni fått läsa hur eländigt självömkande jag är just nu och det är ju inte roligt så jag återkommer när det känns lite ljusare igen!
 
Blääääääää!
 
 
 

Ihoptorkad hjärna bla...

0 Läs mer >>
Känner mig låg, deppig, trött och nere.
Vill inte göra något idag och är allmänt sur och grinig.
 
Blä för allt!
 
Men så kommer jag på att jag slarvat med vitaminerna igen, tog inte med mig några på resan och när jag kom hem så har jag inte tänkt på det.
 
Det är nog så att jag har slut på reserver och i behov av att fylla på så nu ska det bli stor skärpning med dom igen!

(Måste nog fylla på lite i vitaminskåpet också då det börjar bli tomt i burkarna.)
 

Meh

0 Läs mer >>
Mille börjar också bli sjuk och de byter plats i soffan då Lowe mår bättre.
Jag fortsätter göra mina uppgifter i skolan och allt rullar på i sin vanliga takt, tvätt, städning, plocka upp efter alla osv.
Jag känner också i halsen så snart är det väl jag som också ligger med feber i soffan kan jag tänka mig.
 
En helt vanlig, jävla tisdag.
 
Mille badade skumbad för några dagar sen, det blev lite för mycket skum :-)

Fortsatt sjukstuga

0 Läs mer >>
Ja då dök reparatören upp tidigare idag, samma som alla andra gångerna, så klart!
 
Jag skäms lite när jag säger att det är något fel nu igen ocgh han går in i tvättstugan och börjar mecka sen hör jag honom prata  i telefonen, han låter inte glad men jag hör inte vad han säger.
Sen säger han att det är den där stenen som vi fick bytt första vändan har gått sönder..
 
Det är ju fan inte sant!?
 
Men det är det, stentyngden har spruckit sönder, igen, och det är det som låter, igen..
 
Han ser riktigt olycklig ut och säger att han har pratat med sin chef och att de ska, återigen, ringa tillverkaren om felet.
Förra gången tog det ju över en vecka innan vi fick svar från tillveraren om felet skulle gå på garantin eller inte när den stenen/tyngden gick sönder.
Då hade vi tur och de betalade reparationen.
 
Men hur blir det denna gång?
Och vad händer med den nya stenen då, kommer den också gå sönder?
 
Reparatören sa att han inte kan svara på något men att han är rädd att den inte kan lagas ordentligt igen men som sagt han kan inget säga förens han har fått svar från tillverkaren..
 
Jag frågade om vi kan köra den ändå och denna gången så sa han; att gör det det spelar nog ingen roll längre.
 
Jag centufigerar på näst lägsta varvantalet och då dunkar det inte alls lika häftigt och stenfan är ju redan trasig så det får bära eller brista.
 
G och jag har redan börjat prata om att vi nog kommer bli tvugna att skaffa en ny maskin snart för detta verkar ju inte gå så mycket längre.
 
Köp aldrig, aldrig en så här:
 

Historien om tvättmas...

0 Läs mer >>
Lowe är fortfarande sjuk och båda trollen är hemma. Jag ska vara extra duktig i skolan denna vecka då det har blivit lite si och så med det den senaste tiden.
 
Vi håller på att vänja Mille av med blöjorna, han är jätteduktig men glömmer sig ibland så det blir lite extra tvätt. Tättmaskinen låter mycket konstigt när man cetrifugerar så jag får köra på det näst lägsta varvantalet så tvätten är ganska blöt när den är klar men det är ju rent ändå. Reparatören ska komma i eftermiddag, jag tycker det är så skämmigt. Han är ju här mer än oss nästan och jag känner mig som en hispig hemmafru som hör konstiga ljud från maskinen.
 
Köp aldrig en Ariston tvättmaskin säger jag er bara!
 
Nä, nu ska jag gå in i skolan och se vad som denna vecka bjuder på för spännande uppgifter!
 

Måndag

0 Läs mer >>
Denna vecka är jag faktiskt riktigt nöjd med mig själv. Jag har tränat varje dag förutom i fredags då jag var bortbjuden.
Toppen bra, heja mej!
 
(Lånad bild)
 

Nöjd

0 Läs mer >>
Japp, söndag. Ni kan nog läsa på nästan vilken söndag som helst tidgare och se vad vi gör idag..
 
Städar och tvättar och planerar veckan som kommer.
Vi ska handla också.
Som de flesta andra söndagar.
 
Ett tag tänkte jag och G rymma och gå på bio idag men insåg att det skulle ställa till med mer än vad det skulle vara roligt då barnen inte skulle ha de kläder de vill ha i morgon och att vi skulle få ta städningen när vi kom hem och det är inte kul alls.
 
Ibland önskar jag att våra stora barn kunde vara lite mer självgående när det gäller tvätt och städning men de tvättar och städar bara om vi tjatar eller om det skulle bli riktigt panik.
 
Största sonen tvättar ändå faktiskt sina egna kläder själv men det är bara för att han envisas med att lägga alla sina kläder i en korg i sitt rum och inte i tvättkorgarna i tvättstugan och jag vägrar ta hans berg av tvätt när han bär ner den överfulla korgen.
 
Nu har vi tjatat att de ska hjälpa till med städningen idag så dottern fixar i köket, mellansonen dammar och den äldsta sonen ska dammsuga. Men tyvärr så slarvas det väldigt mycket så det måste städas snart igen när de gör det under tjat, jag önskar de kunde städa ordentligt och inte slarvigt och utan att jag får tjata och bli arg men det kanske inte några tonåringar gör?
 
Lowe fick jätte hög feber igår och mår inte alls bra.
Så det blir ingen förskola för trollen imorgon igen och jag som hade tänkt köra hårt i skolan denna vecka nu när jag inte är utomlands eller jobbar samtidigt men det sket sig ju :-(
 
Jaja, det får ordna sig på något sätt ändå.
 
Nu ska jag fortsätta att tvätta och hänga tvätt!
 
(Lånad bild på nätet)

Som vanligt söndag

0 Läs mer >>
Så, helg alltså?!
 
Vad ska vi hitta på då? 
Jag röstar för inget faktiskt, är ganska trött efter denna vecka och vill ingenting just nu. 
 
Har superdåligt samvete idag för att det inte blev någon träning igår och att jag tog både efterätt och lite godis när vi var på mamma-barnträff hos kompisen. Så jag funderar faktiskt på att dubbla min PW tid idag och köra 1 timme x två gånger under dagen.
 
Fredagkvällen hos N var supertrevlig vi åt tacos och trollen uppskattade både pysslet och badet i varmvattenbubbelpoolen utomhus i kylan, jag badade inte för då hade jag nog dött av köldlchocken till och från poolen då jag fryser jämt. 
 
Mille var väldigt trött han också efter denna vecka så vi gick hem ganska tidigt och hoppade i säng.
Mille somnade så fort han lagt huvudet på kudden och jag somnade strax efter, Lowe höll igång en lite stund längre men var ganska trött han med :-)
 
Jag vaknade imorse vid 7 och for upp och trodde vi försovit oss, väckte och gapade på G att vi var sena, han meddelade att det var faktiskt lördag idag, phu, vad skönt det var sen att krypa ner och dra täcket över huvudet igen!
 
Nä, om man skulle dra fram löpbandet dårå!
 

Lördag

0 Läs mer >>
Nu måste jag skicka in det sista i skolan, städa upp lite här hemma, fixa till mej och trollen för vi ska till en kompis och äta tacos, bada i utomhus bubbelpool (nja, kanske inte jag då) och ha det allmänt trevligt.
 
Lite nervös är jag dock då jag inte träfffat alla som är där tidigare men det blir nog trevligt.
Ha en trevlig fredagkväll!
 
 

Bråttom, bråttom

0 Läs mer >>

Hinner inte med riktigt, jobbar sen 7 imorse. Nu satte jag mig ner och tog en micropaus.

Nä, nu måste jag fortsätta jobba, tjoflöjt!

Fredag

0 Läs mer >>
Nu har jag hoppat mig svettig framför teven. Det gick ännu bättre denna gången trots at båda trollen också skulle vara med så jag fick liksom hoppa/ kliva/snurra över dom ;-)
 
Nu ska jag försöka få dom i säng, det är så jobbigt när G repar för trollen blir små skittroll när de och jag är trötta så det blir en massa bråk och skrik innan de kommer i säng, jag måste jaga dem med tandborsten och fånga in dom och nästan brotta ner dom innan, suck, G fixar det mycket bättre än mig även om han också blir arg.
 
 Jaja, det är bara att sätta igång!
 
Små söta skittroll!
 

Tränad och klar

0 Läs mer >>
Fasiken vad svårt jag har att hitta på rubriken nu för tiden, äh, skit samma!
 
Nu har jag gjort färdigt laberationen och skrivit labbrapporten till Naturkunskapen och G kom just hem.
Snart ska jag kasta mig över engelskan så den också blir klar och sen är det träna som gäller.
 
Men fasiken också jag har ju glömt att äta idag...
 
...alltid ska det vara något som jag tappar bort i mitt huvud!
 
Dottern mästerfotografen har fotat uppifrån? snygg klyfta blev det iallafall ;-)

Nu så