0 Läs mer >>
Inskaffade en svart klänning idag, hade lagt undan lite pengar utanför vår hårt hållna budget denna månad.
 
Letade länge och väl innan jag föll för en från HM, jag brukar inte handla där särskilt ofta för jag tycker de är små i storlekarna men den här satt bra i "rätt" storlek. Har länge velat ha en enkel svart "Den lilla svarta" typ av klänning och nu hittade jag den!
 
Nöjd och glad, kexchoklad!
 
 
 

Köp

0 Läs mer >>
Mitt i veckan, redan? Varför går sommarveckor så sjukt mycket snabbare än vinterveckor?
 
Solen tittar fram nu på morgonen, vad härligt!
 
Jag ska plocka fram kameran och lägga fram den så kanske det blir några fina kort under dagen, vi får se. Sen ska jag ju jobba också men har bestämt att inte skriva något mer om det för det är inte så intressant att läsa om.
 
Jag är ledig på fredag och då ska vi smita iväg jag och G tillsammans med V och J, jag längtar!
 
Ha en bra onsdag!

God morgon, onsdag!

0 Läs mer >>
Jag var helt slut när sista barnet gick hem igår fast jag bara hade fyra ungar.
 
Kunde inte hålla mig vaken så jag kraschade på soffan så det blev inget bloggande eller något igår kväll.
 
Första jobbardagen gick bra och jag tror barnen var nöjda och glada när de gick hem. Synd att det här lågtrycket fortsatte idag då jag är så väderkänslig så jag får ont i huvudet, tur det finns värktabletter iallafall!
 
Det är skönt att jag har så pass stora (dag)barn nu under sommaren så jag slipper släpa på vagn och grejer bara för att gå och gunga, det blir så mycket lättare då!
 
Idag har regnet hängt i luften hela dagen och det har varit en riktig hemmadag, barnen har lekt på gården tills vi blev för blöta trots regnjackor sen har barnen lyssnat på sagor på och ritat en massa.
 
G har ju fortfarande semester denna vecka så jag har en bra hjälpreda som hjälper till med lunch och disk och allt annat plockande och städande ;-)
 
Efter jobbet var vi iväg och köpte skor till halva barnaskaran, det gick väldigt smidigt för att vara skoinköp tycker jag. Sen hem och nu slöa i soffan, dagarna är inte så händelserika just nu tyvärr så jag har inte särskilt mycket att blogga om...
och inte har jag fotat något spännande heller.
 
 

Tisdag

1 Läs mer >>
Det regnar, vad passande, eller inte...
 
Jag hade ju tänkt att gå till lekparken med barnen idag men det får nog bli någon annan aktivitet för jag får aldrig med mig mina troll ut i regnet en längre stund.
 
Det känns lite spännande ändå att jobba igen och det ska bli väldigt kul att träffa barnen som jag ska ha.
Det kommer bli kul!
 
Ha en toppenmåndag trots regnet, det går att hitta på massor även om det regnar! ♥
 
Leka med lera på ett anorlunda sätt kanske?! ;-)

Måndag

0 Läs mer >>
I kväll har jag blivit utbjuden på date av min älskling, vi åt middag och gick på bio helt utan barn och det var den bästa kvällen på länge!
 
Jag är helt förälskad i filmen vi såg, det var nog den bästa film jag någonsin sett (jo, jag är ju förälskad i älsklingen också ju förstås)!
Vi såg Känn ingen sorg och den hade allt och var underbar, helt fantastisk film!
 
Filmskaparna har verkligen lyckats att få åskådaren att känna en massa, den är rolig, sorglig, våldsam, kärleksfull och spännande på samma gång och man känner verkligen alla dessa känslor. Man skrattar, gråter och njuter sig genom filmen.
 
Jag vill inte skriva vad den handlar om för då förstör jag, jag tror man bara ska se filmen med öppet sinne helt enkelt.
 
Poster Känn ingen sorg (2013)
 
Se den, gör det!!

Söndag

0 Läs mer >>
Suck, varför ska det alltid kännas så jobbigt att börja jobba igen efter semestern. Jag har inte alls hunnit med allt som jag skulle velat göra och inte känner jag mig beredd att börja jobba heller.
 
Söndagsångest delux helt enkelt men det kanske blir bättre efter  en mysig middag och biobesök med min älskling ikväll.
 
Jag tänker låtsas som om det fortfarande är ledigt, underbart avslappnat, sommar och härligt ett par veckor till, det blir bra det (det går ju att göra sommarsaker även med lite extra barn)!
 
Ha en bra söndag! ♥
 
 

Ångest

0 Läs mer >>
G har en spelning med bandet ikväll men jag blir hemma med barnen åter igen :-(
 
Men vi ska ha en barnfri date i morgonkväll istället och det blir bra det med!
 
Det är så otroligt varmt idag så jag håller på att smälta bort, men jag ska inte klaga för snart blir det väl kallt igen fast det känns som ljusår bort till vintern och kylan.
 
Vi tog en lång sovmorgon imorse och det var jätteskönt, sen har vi flyttat runt böcker och G har rensat i sina samlingar med saker. Vi tänker lite olika där, när det gäller saker men jag hoppas han inte blir sur när jag vill slänga och han vill behålla, jag tror inte att den som har mest när den dör vinner helt enkelt. Det tror inte G heller men han sparar mer än vad jag gör iallafall.
 
Nu ska min stjärna snart ge sig iväg och spela gitarr inför en massa söta tjejer och jag ska sitta här hemma och vara sotis...
 
Nä, jag bara skoja men lite känns det kanske men det viktigaste är att han har en rolig spelning och att det går bra för hela bandet, det förtjänar dom!
 
Heja Skellington!
 
Några bilder från igår:
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

0 Läs mer >>
Idag har jag, G och småtrollen varit iväg på ett sista äventyr denna semester.
 
Vi åkte till Parken Zoo
(fast jag tänkte efter att ha läst skriverierna om den parken i höstas att vi aldrig skulle åka dit igen, men vi tänkte om.  Jag tror det är lika illa på alla djurparker och då kanske man ska bestämma sig för att aldrig besöka någon djurpark någonsinn på grund hur det ser ut bakom "kulliserna". Men jag vill se levande exotiska djur även om de då måste sitta i bur för att inte skada eller äta upp mig och får de mat, den omsorg de behöver och mår bra så är jag nöjd.)
 
Det har varit en toppendag!
 
Jag gillar den parken och det gör barnen med för den har allt djurpark, lekpark och tivoli i samma paket och dessutom i en lagom storlek.
 
Vi har tittat på en massa fina, spännande och interssanta tillsynes välskötta djur, åkt en massa åkattraktioner (nja, inte jag dårå) och sett dinosaurier som både lät och rörde sig och sprutade vatten!
Det kom en regnskur men det märkte vi knappt av mer än att det var skönt att det blev lite svalare och att fler djur kom fram istället för att ligga och sova i skuggan.
 
Vi är jättenöjda och kommer åka dit nästa år igen helt klart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

0 Läs mer >>
Har fått månades Glossybox, spännande nya saker att testa!
 
Yey!
 
 
 
 
 
 
 

Paket!

0 Läs mer >>
Jag och G har försökt återställa ordningen efter ha målat om det största rummet som Teddy har haft till nu och som småtrollen ska flytta in i nu, fy fan vad vi har slitit men vi är fortfarande inte klara.
 
Det är så mycket grejer överallt så jag blir galen. All fin ordning vi hade fixat vår första semestervecka känns helt borta men den finns nog där under alla grejer som ska byta plats.
 
Nu ligger iallafall trollen i sin säng i sitt nya rum och vi har fått ihop en säng till Teddy att sova i också även om det är kaos runt om...
 
Jag ska fortsätta ett tag till innan jag däckar i sängen, om jag hittar den...
 
 

Torsdag

1 Läs mer >>
Vi tog bilen ner till sjön och ett uppfriskande bad!
 
Men vi glömde simpuffarna och Lowe är ganska vild i vattnet så han fick en massa kallsupar innan han fattade att han inte flöt lika bra som med puffar, Mille höll sig till den grunda delen som tur var.
 
Och jag glömde min kamera så det får bli mobilbilder, sorry för dålig kvalitét.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bada!

0 Läs mer >>
Idag har vi fixarpaus här hemma och J&T kommer över.
 
Jag ska gå och se om det finns några hallon att plocka eller om alla skogsröjare i skogen har röjt ner buskarna. Det ska ju byggas Vegastad här i "min" skog. :-(
 
Sen får vi se vad dagen bjuder på, kanske bad eller något annant!
 
Ha en bra onsdag! ♥
 
Mille, vår lilla konstnär, leker med lera på hela bordet! ;-)
 
 
 
 

Onsdag