0 Läs mer >>
Nu fick jag nog av allt godis som ligger överallt och skräpar i gamla påskägg, ni vet de där bitarna som ingen egentligen gillar men som åker med när man handlar ändå.
 
Så jag samlade ihop allt och kastade, häpp!
 
Nu är det slut på överätande av påskgodis här i huset...
 

Ssshh, säg inget t...

0 Läs mer >>

Min storebror kan ...

0 Läs mer >>
Lite bilder från igår:
 
Jag såg ut så här igår (strunta i minen, det ÄR svårt att fota sig själv):
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påskafton 2013

0 Läs mer >>
Idag är den två år sen jag och min älskade G gifte oss (pappersbröllop?) och så även sjutton år sen vi blev tillsamamms också, dessutom fyller Gs bror 40 år idag så egentligen har vi en massa att fira men vi tar påsk först!
 

Bröllopsdag!

0 Läs mer >>
Sov bort nästan hela gårdagen och nu mår jag bättre fast nu sitter influensan i nacken istället (kan vara så att jag legat illa också).
 
Idag gör vi oss ordning och åker till Trosa, vi ska titta på min mammas fina tavlor som hon ställer ut på Åda Golfklubb och sen vidare till min bror där vi ska fira påsk med familjen.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äntligen få användning av min fina klänning!
 
Ha en underbar dag!

Nya tag

0 Läs mer >>
Blev lite rastlös och ångrade att vi inte hade något påskpynt så jag blåste ur de gamla äggen (de skulle ju allafall bara kastas) och så målade vi dom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påskpyssel

0 Läs mer >>
Hmmfr, mina vita blodkroppar lyssnar inte på mig och igår kom förkylningen som ett brev på posten (jag som sa att om man bara vilar mycket så får man ett starkt imunförsvar och kan hålla sig frisk trots att hela familen ligger i influensan). Jag vägrar att bli riktigt sjuk men är nog ganska snorig om jag måste erkänna, men jag hostar inte och har ingen feber så det så och så ska det förbli!
 
Vi hoppade att åka till Norrtälje idag för Teddy är fortfarande riktigt dålig och G mår inte heller bra och jag är ju som sagt lite snorig jag med.
 
Vi har inte pyntat något alls inför denna påsk, jag orkade inte slänga fram saker som sedan ska bort efter bara någon dag men vi har det mysigt tillsammans ändå!
 
Det blev en lång mysfrukost med massa annat gott men äggen hade gått ut..
 
 
 
 
 
 
Glad påsk och ha en trevlig långfredag!

Leeedig

0 Läs mer >>
Häpp, sä var arbetsveckan nästan slut, bara en dags arbete och så blir det ledigt i fyra dagar, ojojoj!
 
Igår var det inte så kul på jobbet, det var bara jag och en vikarie som jobbade och vi hade tio små att ta hand om. Jag känner av min rygg mer och mer, brukar inte ha ont i dan men alla sneda och vridna lyft hela tiden gör att kroppen säger ifrån. Lyfte upp och ner från skötbordet ca 30 gånger och när vi är ute går tiden åt till att resa upp små som fallit och då är det svårt att lyfta "rätt".
 
Det ska bli skönt med ledighet fast vi ska stressa landet runt denna påsk, till både Norrtälje och Trosa.
 
Idag börjar jag senare och tar en lugn morgon, G lämnar trollen och jag slappar i pyjamasen tills jag ska åka.
 
Ha en bra dag och flyg inte vilse ikväll där ute!
 
 

Skärtorsdag

0 Läs mer >>
Snart slut på denna vecka, iallafall arbetsveckan.
 
Solens strålar sken på mig när jag vaknade igen och det känns så bra då!
I och för sig skulle jag ha velat sova minst tre timmar till när jag gick upp men det är inte så farligt, jag somnade ju tidigt igår ju.
 
Trollen har åkt med G till dagis idag och jag hoppas lämningen gick bra och att de får vara friska fram till sommaren åtminstonde nu.
 
Jag ska snart hoppa upp på cykeln och trampa till jobbet och sen efter arbetsdagen så hämtar jag trollen, jag lovade att cykla det fortaste jag kan till deras dagis.
 
Så, nu kickar vi skiten ur denna onsdag, vänner!
 

Onsdag, va, redan??

0 Läs mer >>

Hos frissan

0 Läs mer >>

Naglarna är idag grönlackade ( väldigt slarvigt):

Naglar

0 Läs mer >>
Tiden rusar fram och nu är det plötsligt tisdag, en kort dag på jobbet.
 
Kom hem efter kvällsmötet och vräkte i mig köttgryta och sen gick jag och la mig och tittade på teve, som vanligt somnade jag ifrån den. Det var länge sen jag såg ett helt program ;-)
 
G håller trollen hemma idag med för en feberfri dag måste Lowe ha, men imorgon hoppas vi på att de kan gå till dagis igen, det börjar bli dyrt det här...
 
Jag fick efter kvällsmötet bla höra att jag är en stor tillgång av enhetschefen på jobbet och det är ju härligt att höra och med det i huvudet kastar jag mig på den här tisdagen,
 
se opp, här kommer jag!
 

Tisdag