0 Läs mer >>
Nu har vi pyntat lite här hemma inför första advent imorgon, jag ska bara byta ut den trötta och ledsna orkiden i köksfönstret mot en barrväxt så är det fönstret klart!
 
(mobilbilder igen, sorry, jag ska bättra mig, nångång..)

Om att julpynta

0 Läs mer >>
Har varit iväg till en jättetrevlig tjej som gjorde mina naglar, jag har förut själv exprimenterat lite men det var kul att gå till ett proffs.
 
Jag kommer garanterat göra om naglarna hos Mia igen om några veckor!
 
 
 
 

Om att ha fina nya...

0 Läs mer >>
Hejsan!
 
Sorry för att jag uppdaterar så dåligt just nu, jag har liksom ingen inspiration just nu, jag har tex inte rört min kamera på flera veckor men jag ska försöka bli bättre.
 
Igår var det min lediga dag så som alla fredagar nästan, men den här fredagen var lite annorlunda, G har varit föräldraledig onsdag, torsdag och igår. När jag jobbade var det faktiskt lite besvärligt, jag blir så sällskapssjuk när han är hemma men han vill bara vara på övervåningen när det är dagbarn här hemma.
 
Igår var vi lediga båda två och då kunde vi umgås iallafall, vi var väldigt effektiva, vi handlade klart de sista julkapparna och sen åkte vi till ett lekland i Tyresö som heter Kaatach. Det var väldigt lyckat, knappt något folk där och äldsta sonen hängde med han också, riktigt kul fredagseftermiddag!
 
Sen på kvällen var jag och klippte mig hos min frisör, jag skriver MIN frisör för nu känner vi varandra riktigt bra och han är helt klart bäst på att få en att känna sig omhändertagen och glad.
Vi pratade musik och Prag och en massa annat, han är bäst på att klippa mig och världens trevligaste.
Jag ♥ Dani på Magic Hands!
 
Sen gick jag och G och käkade Asiatiskt på Chop Chop också i Port 73. Helt klart värt pengarna, man fick mat till ett helt kompani, nu orkade jag ju inte äta så mycket så G fick äta en och en halv portion, stackarn. Näst gång vi käkar där ska jag be om att få en Doggybag.
 
Bildkavalkad, fotade med min nya mobil en rosa iPhone 5c:
 
 
 
 

Om att uppdatera b...

0 Läs mer >>
Idag har jag inte haft några dagbarn här hemma för vi har haft planeringsdag och suttit på kommunhuset och jobbat.
 
Jisses, jag är verkligen inte iform för att sitta still och prata och tänka hela dagen.
Nu är min hjärna mos och jag kommer knappt ihåg vad jag heter ;-)
 
Har idag när jag kom hem ätit julens första Ris ala Malta, SÅ. JÄKLA. GOTT!
 


Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det en helt vanlig dag igen, god natt!

Om dagen

1 Läs mer >>
Nu är det ungefär ett år sen jag tog bort min hängmage.
Jag var på ettårskontroll nu i kväll, det tog fem minuter för läkaren att säga att han var jättenöjd och att fråga om jag också är det och det är jag ju, mer än nöjd, jag tycker det blev jättebra trots att det syns ett band över hela magen och att jag har små så kallade hundöron på höfterna där de sytt ihop lite skrynkligt.
 
Jag har en fin slät mage och det är för mig det viktigaste!
 
Gammal bild direkt före och efter efter operation :
 
 
Jag, i mitt förra liv som deprimerad och sjukligt fet:
 
 
Och jag nu, när vi var på herrgårdsweekenden för några helger sen (tyvärr såg jag ut som fan i fejjan på denna bild men, men):
 
 
 
 

Om att ett helt år...

0 Läs mer >>
Jag är piggare än förut men det är helvetiskt svårt att gå upp på måndagarna.
 
Jag vill inte!
 
Jag vill ligga kvar och tryna tills det åtminnstonde blir ljust ute...
 
Blä för tidiga måndagsmornar, mörker och kyla!
 
Ja, ja, in i en varm dusch och så kör vi igång denna vecka också!

Om morgontröttheten

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om att visa några ...

0 Läs mer >>
Det har blivit en hemma och fixa helg. Vi har mest varit hemma och jag och G har byggt en provisorisk vägg och plastat in på baksidan så att vi har ett snöfritt uterum som dagbarnen kan sova gott i.
Jag lägger barnen i deras egna vagnar när de ska sova på dagen och det funkar så bra, barnen är trygga, får frisk luft, sover gott och blir utvilade.
 
När lönen kommer ska jag nog köpa en sån värmelampa också så de kan sova ute även om det blir under 10 minus grader.
 
Sen har vi mest sett på film och umgåts i familjen. Jag har sovit hur mycket som helst också, jag är en björn som borde gå i ide!
 
Idag ska vi som vanligt tvätta och städa och sen börjar allt om igen.
 
 
 

Om helgen

0 Läs mer >>
Jag är fullkomligt förälskad i mitt konstverk på min rygg, synd att man inte kan se den hela tiden bara ;-)
 
Nu ska jag börja köpa tröjor med urringad rygg så andra kan se den iallafall!
 
Thanks Peter Kizz, you are the best!

 
 

(Ps, om du kommer hit från Facebook kan du trycka på det vita lilla huset där uppe på den oranga listen för att se fler inlägg efer denna.Ds)
 

Om att älska min n...

0 Läs mer >>
Idag har jag varit hemma hos en av mina kollegor hela dagen med mina dagbarn, det är kul med något annat ibland.
 
Sen efter jobbet åkte jag och G utan barn och handlade, vi hittade årets första julklappar och annat juligt så nu börjar det..
Hetsen att hitta bra och så billiga grejer vi kan men så pass fina så barnen blir nöjda.
 
Jag skulle så gärna åka iväg över julen någon gång. Betala för en resa till familjen istället för en massa skit som de ändå tröttnar på rätt fort eller är besvikna över redan från början.
 
Det skulle väl inte bli till solen eller så men det gör inget det skulle funka med en kryssning eller något också, bara att slippa fixa och trixa runt allt, bli serverad maten och slippa diska och skita i julklappsutdelningen helt, det skulle vara härligt!
 
Japp, men nu blir det inte så det här året heller utan det blir som vanligt, vi firar jul här hemma med svärmor och onkel M och ungarna.
De väntar otåligt på julklappsutdelningen som blir rena rama överdriften med grejer och en del saker används aldrig efter de har blivit uppslitna ur sina förpackningar. Jag överäter julgodis och mår illa, sen är dagen slut.
Hepp!
 
Här är iallafall lite julsaker jag köpt idag, bland annat juldoftande handtvål, julklappar och adventskalender till dagbarnen:
 
 
 
 
(Bilderna tagna i dunkel med mobilkameran där av den urusla kvalitén)
 

Om att börja tänka...

0 Läs mer >>
Om jag kunde skulle jag resa bort hela november varje år.
 
November är sååå seg och varje dag är trista och framför allt så långsamma, idag är det onsdag men i kroppen känns det som om det borde vara minst torsdag.
 
Igår hade jag besök av en familj vars barn ska börja här, det gick bra och det kommer bli en mysig grupp jag kommer ha nu när alla platserna är fyllda.
Jag kommer ha sex dagbarn och tre av de är bara ett år gamla så vi kommer inte komma ut om det blir mycket snö men det blir nog bra tillslut det med.
Innan våren kommer så blir det nog ganska tungt och jag måste köpa mig ett gymkort och börja träna, speciellt rygg och mage så jag orkar med alla lyft som tre ettåringar kräver.
 
Det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig och förr satte man inte tre små hos samma dagmamma men nu ser det ut så här och det är bara att hugga i.
 
Jag ska inte gnälla, jag har ett jobb som ger mat på bordet och pengar till räkningar och annat, det är det inte alla som har!

Om att ha onsdag s...

0 Läs mer >>
Tisdag igen och kallt, tråkigt novemberväder.
 
Igår hade jag massor av barn, idag har jag bara tre.
G är hemma och sjukskriven för han har fortfarande riktigt jäkla ont i ryggen, suck, vi börjar bli gamla och slitna..
 
Jag är så omotiverad när det gäller allt just nu fast det är nog typiskt november, en mellanmånad innan allt julgrejs drar igång, nej, nu ska jag sluta gnälla och hoppa in i duschen.
 
Godmorgon, tisdag!!
 
 
 

Om vardagslunken