0 Läs mer >>
Vi har även hunnit med att fira äldsta sonen som fyllde hela 21 år härom dagen. Han var ute med vänner och firade rejält mycket någon dag innan så vi hade en lugn och stillsam  hemmadag på hans födelsedag med sång och frukost på sängen, mysfika på dagen med en kompis till honom och så valde han mat från Chop- Chop på kvällen.Firat sonen mitt i ju...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 

Sugarskull på mitt vi...

0 Läs mer >>
Det har ju snöat!
 
Så på annandagjul gick vi till skolgården och åkte snowracer och snowboard, eller ja, jo, det var trollen som åkte, jag stod mest och frös och snörvlade om jag ska vara ärlig men kul hade dom i varje fall!
 
 
 
 

I pulkabacken

0 Läs mer >>
Oj vad fort dagarna mellan jul och nyår går?!
Julafton firade vi alla fall här hemma i lugn och ro tillsammans med svärmor och Gs bror som vanligt.
 
Tomten hade varit här när barnen vaknade och lämnat var sin julklapp till dem och han hade ätit upp fikat som vi ställt fram. Sen slappade vi runt här hemma tills Kalles jul började, då åkte G och hämtade gästerna.
 
Efter Kalle åt vi och sen startade julklappsinfernot då alla andra julklapparna som låg under granen skulle delas ut. Jag tror alla blev nöjda och glada och jag fick faktiskt julklappar jag med, jättefina saker ♥ av barnen och min älskling och svärmor och M.
 
Sen satt vi och moffade godis, njöt av våra klappar och såg på Karl-Bertil Johnssons julafton.
Sen var dagen över.
 
I mellandagarna har vi sovit, barnen har lekt med sina julklappar, jag har ritat och städat och tvättat (det är ett heltidsjobb att sköta det här hemmet när alla är hemma hela tiden.)
 
Imorgon är det Nyårsafton som vi egentligen skulle firat med finaste V, J och T men vi fick tyvärr ställa in för efter att mellantrollet legat sjuk förr-förra veckan så fick näst yngsta det och nu har de smittat mig med något som liknar influensan,,blää. Jag såg verkligen fram emot nyårsafton ju:(
 
 

Julen 2014

0 Läs mer >>
Typ då har jag tid att bara sitta med ett tomt papper och kan låta fantasin flöda.

Nu lever jag med en riktig konstnär så jag vill inte kalla mitt kladd för nått speciellt mer än just kladd men jag gillar att göra det och skulle gärna låta kreativiteten flöda oftare än en gång i halvåret, då kanske jag till och med kunde lära mig skugga..


En gång i halvåret?

0 Läs mer >>
Då har vi julstädat och fixat men en del har vi faktiskt helt hoppat över i år som julbak, julgodis och pepparkakashus mm men det gör inte så mycket.
 
 
 
 
 
 
 
Jag är ingen bra julfirare.
 
 
Känner mig inte glad helt enkelt och senaste dagarna har kanske inte varit de bästa.
 
Mitt huvud funkar inte och det suger och jag blir orolig att jag verkligen håller på att bli dement på riktigt, vad är det för feeel??!
 

Dan före dopparedan

0 Läs mer >>
Vi har firat lite lilljulafton med min mamma, bror och nyaste kusinbarnet.
 
Vi hade en liten paketsöppning, fikade och de minsta pojkarna lekte och lekte,
julmys på hög nivå!
 
 
 

Lilljulafton

0 Läs mer >>
Snön ligger vit på taken,
endast snögubben med morotsnäsa är vaken..
 
 

Första snön!

0 Läs mer >>
Igår gjorde G nått ganska coolt.
 
Han tillverkade fejkbullar av trolldeg som han målade så verkligt att jag hajjar till varje gång jag går förbi dom och tänker åh, har vi fikabröd??
 
Jag har verkligen ett minne som en guldfisk..
 
Haha!
 
 

Tisdag

0 Läs mer >>
Den här helgen har vi bland annat ätit tacos (utan barn yey!!) hos J, V (också barnlediga) Jac och Outsider (Skellingtons trummis) och haft det bra.
 
Idag var vi besökare på den julmarknad som vi alltid brukar jobba på, på Handens museum. Tyvärr fick jag inte med någon kamera.
 
Kändes skitskumt att inte vara med men nästa marknad så är jag förhoppningsvis inte sjuk så då står vi där igen som medeltidsmänniskor i caféet, så det så! 
 
Och så blev det granfix nu på eftermiddagen.
I år hade jag gärna haft riktig gran kände jag men resten av flocken sa bestämt nej så det blev att montera den nu något luggslitna plastgranen igen. Tycker inte det var så länge sen den stod där i hörnet men det var visst ett år sen. Tiden går..
 
Som vanligt så hade kulor gått sönder, ljusslingan var paj och det var bara minsta trollet som ville hjälpa till men nu, nu, är den uppe och glittrar lite lagom mysigt där i rummet.
 
Nu dags för middag!
 
Trevlig tredje advent hörrni!
 
 

Så var det visst dax ...

0 Läs mer >>
Att vara hemma och göra ingenting är ganska svårt ibland för jag har en liten trollunge hemma också.
 
Han vägrar att gå till någon av mina kollegor och jag är hans barnomsorg när jag jobbar så det har blivit väldigt konstigt för honom.
Hade jag mått bra så är det ju inget problem, men nu är jag ju sjukskriven på grund av stress och jag ska och kan inte göra så mycket, jag ska vila, ta det lugnt, andas och komma tillrätta med mig själv.
 
Lilltrollet ska ju leka, lära och ha roligt..
Det krockar lite och jag har ständigt dåligt samvete över att han är väldigt understimulerad och jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra åt det mer än att försöka hitta saker åt honom som inte kräver så mycket av mej för tillfället.
 
Idag har han tex lekt med lera, spelat tv-spel, sett på film och varit med och storhandlat. 
Det är inte så roligt för honom just nu men han är glad ändå och ett väldigt mysigt sällskap trots allt, lillskrutten♥
 
 
Jag är så glad att min riddare i skinande rustning G, har räddat mig från att drunkna i ett hav av smutstvätt och igår kom hem med värdens minsta och sötaste extratvättmaskin han hittat billigt på Blocket så vi kan tvätta nu när den vanliga maskinen är trasig och vi inte har råd att laga den just nu.
:-)
 
 
 
 

Vardag

0 Läs mer >>
 
 
 
Som ni kanske vet så är vi rätt många i familjen, vi är sju stycken och det medför viss trångboddhet och att vi går varandra på nerverna då och då.
 
Min högsta önskan är att bo så vi kan få ett eget sovrum, som det är nu så sover vi i ett sängskåp som man fäller ner till natten men nu när jag är hemma så mycket så orkar jag mesta tiden inte göra det, så då har vi en dubbelsäng mitt i vardagsrummet.
 
Det som är jobbigast med denna lösning är att man inte har någonstans att ta vägen när man har behov att få vara själv.
Jag är aldrig själv, i och för sig hatar jag att vara ensam men att få vara själv ibland tror jag man behöver.
 
Tänk att få gå undan och stänga dörren bakom sig någon gång..
 
Det här är min vy mesta tiden om dagarna:
 
 
 

Trångbodd