0 Läs mer >>
Sista barnet av åtta barn gick strax innan klockan fem då var det att snabbt slänga fram mat till Lowe som skulle ha fotbollsträning klockan sex.
Sen fick jag äntligen sätta mig och bara vara en liten stund, Mille är ute och de två finntrollen som är hemma är på sina rum.
 
Phuuu, andas ut och andas in.
 
Sen ikväll ska vi köra det första stenhårda benpasset som vår tränare utformat (den nya, riktiga PT inte den online dårå) känner mig skit peppad att kötta på och hoppas jag klarar av hela passet!
 
Sen kör vi måndag-onsdag-fredag på gymmet och söndagar så ska vi träna med barnen, tränaren är riktigt påhittig som tänkte ut ett pass  ute med Mille och Lowe, de kommer tycka det är jättekul och det är kul för oss också att göra saker med barnen som även gör något för oss.
Win-win situation lixom! :-)
 
Nu en kopp grönt te för att värma upp mig, jag blir så kall när jag är ute med dagbarnen jämt, trots vinterjackan, nu vill jag ha vååår!
 
 
 
 
 
 

Om att vara lite mer ...

0 Läs mer >>
Jahapp,
då var det vardag igen, trots att det bara var lite drygt ett dygn vi var i paradiset så är det så jobbigt att ställa om sig till vardag igen.
 
Jag vill surfa på frihetskänslan och avslappningen en stund till, inte börja dagen med att fixa ett ton disk, städa undan och upptäcka saker som gått sönder när vi var borta och som måste fixas omgående.
 
Dessutom har det snöat och det drar ner mitt humör en massa för alla blir så stressade innan de kommer iväg här hemifrån.  Idag åker dessutom mellansonen till Falun med sin skola och kommer vara borta en vecka.
 
Ja ja det blir nog en bra dag det här också. Ikväll ska vi till gymmet och det är mysigt det med.
 
Ha en bra måndag och kom ihåg att vårblommorna finns där under snön fortfarande, väntandes på att våren kommer tillbaka!
 
 

Om att måndagen träng...

0 Läs mer >>
Den här helgen firar vi tre år som gifta och 18 år tillsammans!
 
Vi har haft en fantastisk vistelse på Sätra brunn, en gammal kurbrunn med anor från 1700-talet.
Hit reste människor förr ur alla samhällsklasser för att dricka det välgörande och läkande brunnsvattnet ur en av de sju källorna på området.
 
Nu för tiden åker man dit för att gå på spa och få olika behandlingar och njuta av lugnet.
 
Vi hade ett rum precis bredvid spaanläggningen så det blev en liten promenad ner till restaurangen men i det underbara vårvädret så var det bara mysigt.
 
Området kryllar av röda stugor från 1700-tal och framåt för de rika besökarna fick bygga sin egen sommarstuga intill brunnen för att kunna besöka den ofta. 
 
Vi har ätit så gott och druckit vin som var underbart, vi har badat bubbelpool, ångbastu och motionssimmat i den 34 gradiga poolen. Vi har tränat på gymmet och fått ansiktsbehandling och aromamassage och vi har som vanligt fotograferat en massa.
 
Vi har haft ett underbart dygn!
 
 
 
 
 
 

Om att ha firat bröll...

0 Läs mer >>
Det var en riktigt bra spenderad timme (som blev två och kanske lite till) vi hade med vår pt. 

Jag lärde mig en massa och det här kommer ta min och Gs träning ett jättekliv framåt. Jag ser fram emot nästa gång vi ska till gymmet och ska köra igenom vårt nya pass, då ska det köttas rejält! 

Pepp!



Om att ha en PT jag v...

0 Läs mer >>
Tänkte att jag skulle testa på brun utan sol så här innan jag åker på spa, är så rackarns blekfet så det skriker om det. Gick till affären och stod en stund vid hyllan och tittade, en annan kund rekommenderade Tan in a can och då slog jag till med den.
 
I går kväll sprayade jag mig, oj oj oj, vad svårt och flammigt och konstigt det blev. Det prickade sig och rann och kladdade. Det här var nog ingen bra produkt för nybörjare.
 
I dag har jag skrubbat fotsulorna med klorin för de blev bajsbruna (sprayade självklart inte dom men de rann ner på golvet där jag stod) jag är randig på en del ställen och stretchmärkena jag har på kroppen efter tidigare viktuppgång och fem barn blev synliga zebraränder.
 
Men brun blev jag (där det blev jämt dårå) och om man får in snittsen kanske det kan bli riktigt fint men man kanske inte ska pröva dagarna innan men ska gå på spa och få massage osv för det ser lite skumt ut på vissa ställen.
 
Hälsningar Zebran ;-)
 
 
 
 

Om att försöka göra s...

0 Läs mer >>
Å, vad skönt att få en dag som bara är min, precis så som bloggen bara är min.
 
Där jag får tycka och tänka som jag vill och göra som jag vill.
Mina dagar i mitt liv styrs så mycket av andra, barnen, andras barn, chefen osv.
 
Jag behöver min tid, min plats där jag kan få vara så mycket ego jag vill.
Det jag tycker en dag kanske inte alls gäller nästa dag men det spelar ingen roll för det här är mitt egna lilla universum där jag gör och tycker och tänker precis som jag vill.
 
Min tid, min plats!
 
 
Idag myser jag och Mille och äldsta sonen i soffan, jag målar naglarna och pillar mig i naveln hela dagen. Imorgon åker jag och G till Sätra Brunn för en mycket välförtjänt mysdag-kväll-natt-morgon-förmiddag innan vi återkommer till vardagen igen.
 
Längtar!♥
 
 
 
 
 
 

Om att äntligen vara ...

2 Läs mer >>
Yey
 
Nu är det snart lördag!
 
Men först så är det torsdag och vi har kalas på eftermiddagen med ballonger och present (ett av dagbarnen fyller år) och så är det ledig dag imorgon och då ska jag ha en lugn dag och fartfylld på samma gång, först hemma sen ska jag och G träffa en Personlig tränare som har gjort ett träningsschema till oss och som ska gå igenom det med oss så vi gör rätt och får ett bra upplägg.
 
Så spännande!
 
Det blev ingen träning igår :( för det var möte på gården och yadayadayada det drog som vanligt ut på tiden för det ska pratas fram och tillbaka om ointressanta saker av ointressanta människor som inte har något annat liv än att tycka saker om gemensamma ytor runt husen. 
 
Men nu är det torsdag och jag ska kicka igång den här dagen med en kopp grönt te.
 
 

Sista arbetsdagen den...

0 Läs mer >>
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100






Squats dag 4 (idag, ...

0 Läs mer >>
Jag är just nu så negativ när det gäller jobbet, känner mig så slut och oinspirerad.
Hittar inte fram och är trött och då har inte mitt sjunde dagbarn börjat än.
 
Det är svårt att hitta på saker att göra, känna motivation och glädje i arbetet med barnen, kanske har det lite med vädret med snö ena dagen och våraktig sol andra dagen. 
Det är kallt och så mycket kläder som ska kläs på och av och så mycket tid går åt till blöjbyten och matförberedelser och bara att röja efter tre små barn när de har ätit tar en massa tid, jag spenderar alldeles för mycket tid till torkande och skrubbande och det blir aldrig riktigt rent i alla fall.
 
Negativt, negativt känns det och det är så tråkigt då.
 
Hoppas det blir bättre snart!
 
 
 

Om vardagen

0 Läs mer >>
Jag längtar som en liten gnu till lördag,
åh vad härligt det ska bli.
 
Det är ett litet mysigt spa i herrgårdsmiljö vi ska åka till.
 
Vi ska bubbla bubbelpool, få behandlingar, bada bastu och äta treärtters med finvin!
 
Pepp!
 
Kan inte dagarna gå fortare..
 
Nu ska vi bara se till att barnen får mat i magarna och gör sig färdiga för nattning så sticker vi till gymmet, jag ska ro som en dåre och köra mage och rygg idag.
 
 
 
 

Om att längta

0 Läs mer >>
Jag har nog hittat den konditionsmaskin jag gillar bäst (just nu), det är roddmaskinen! Ska köra den imorgon också.

Suddig bild av mig på favoriten



Om att ro på gymmet

0 Läs mer >>
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
 
Klart!
 
 
 

Squats dag 3

0 Läs mer >>
Söndag alltså, vi städade igår så nu blev det en hel dag i sängen (jag har hundra squats att göra, jag veeet).
 
Jag vaknade trött och somnade om och sov jättelänge, allt blev lite upp och ner men vi har i alla fall gjort något idag, vi har bokat en lite getaway till nästa helg då vi firar bröllopsdag igen.
Härligt!
 
Vi tar en övernattning på tu man hand då från lördag till söndag!♥
 
Nu måste jag nog få ändan ur vagnen och sätta igång med mina squats och göra mig presentabel för vi ska till gymmet om ett tag.
 
Trevlig  söndag på er allihopa!
 
Hit ska vi!

Om att inte kliva ur ...

0 Läs mer >>
Jag åt och nu ligger jag på soffan och mår så illa (dumpning delux) åt två portioner av blandad mat från Chop-Chop.

Jag ångrar att jag åt maten men nu är det försent. Men, men snart blir det bättre och så kör vi extra hårt på gymmet imorgon så då känns det nog bra igen. 



Hmmm

0 Läs mer >>
Vägde mig idag igen och har gått ner lite till, men det går så otroligt långsamt bara.
 
Jag blir otålig och så slutar jag att äta helt och så blir det knas i alla fall.
Nu måste jag skärpa till mig när det gäller maten för jag kan ju inte orka leva på proteindrinkar och grönt te och massor av vatten.
 
Idag när vi firade dottern med frukost på sängen så mumsade familjen på muffins med grädde och strössel, jag drack citronvatten och proteindrink sen te och vitaminer.
 
Sen började jag tänka lite och gjorde en fruktsallad med kvarg, vanilj och sötningsmedel så jag åt något riktigt i alla fall.
 
Jag har definitivt ätstörningar men hur i hela friden går man ner i vikt utan att trigga igång allt.
 
Just nu så cirkulerar allt i mitt liv runt att äta eller inte äta, jag tänker på vad och när jag ska äta när jag somnar och när jag vaknar osv,
suck! 
 
Jag vet inte vad jag ska äta när vi firar dottern lite senare idag med middag som hon får välja, ska jag äta det hon väljer och då vet jag att jag tappar allt och överäter så jag går upp i vikt och får kämpa som fan at få bort det eller ska jag peta i en sallad och titta surt på de som kan äta vad de vill utan att det märks?
 
 
 

Om vikten och sånt

0 Läs mer >>
I dag är det inte vilken dag som helst, det är dotterns  födelsedag!
 
Hon fyller helt plötsligt sexton år!
 
Va?
Var tog tiden vägen?
 
Det var ju bara ett fåtal år sen hon var tre år och försökte fylla sin låda under sängen med vatten för när hon flyttat madrassen och ribbotten tyckte att det såg ut som ett badkar..
 
 Hon lekte superhjälte också när hon var liten, kom springande enbart iklädd i sina fina gummistövlar och mantel och kallade sig själv för superhjälten Ackigirl..
 
När vi höll på att flytta in i radhuset och vi var upptagna med att bära kartonger så spraymålade hon gårdens lekstuga rosa, innan vi ens lärt känna några av grannarna, med en burk sprayfärg hon hittade i en av kartongerna..
Busfröet nummer ett! 
 
Men nu fyller hon sexton och är en mycket självständig och konstnärlig, fin, färgglad, känslig och helt fantastiskt fin tjej.
 
♥Grattis Prinsessan Citron!♥
 
Närmsta lillebrorsan gjorde ett jättefint omslag till ett av paketen.
♥Kärlek♥
Hennes rum,
hon målar, ritar och skriver och har en hel vägg med fina saker på,
jag gillar att bara smyga in där och titta
 
Hon samlar på allt möjligt också, de där i mitten är figurer hon själv har vikt

Vi låter henne måla som hon vill i sitt rum, här är en stjärnhimmel över sängen
 
 

Om att fira världens ...