0 Läs mer >>
Sista barnet av åtta barn gick strax innan klockan fem då var det att snabbt slänga fram mat till Lowe som skulle ha fotbollsträning klockan sex.
Sen fick jag äntligen sätta mig och bara vara en liten stund, Mille är ute och de två finntrollen som är hemma är på sina rum.
 
Phuuu, andas ut och andas in.
 
Sen ikväll ska vi köra det första stenhårda benpasset som vår tränare utformat (den nya, riktiga PT inte den online dårå) känner mig skit peppad att kötta på och hoppas jag klarar av hela passet!
 
Sen kör vi måndag-onsdag-fredag på gymmet och söndagar så ska vi träna med barnen, tränaren är riktigt påhittig som tänkte ut ett pass  ute med Mille och Lowe, de kommer tycka det är jättekul och det är kul för oss också att göra saker med barnen som även gör något för oss.
Win-win situation lixom! :-)
 
Nu en kopp grönt te för att värma upp mig, jag blir så kall när jag är ute med dagbarnen jämt, trots vinterjackan, nu vill jag ha vååår!
 
 
 
 
 
 

Om att vara lite mer ...

0 Läs mer >>
Jahapp,
då var det vardag igen, trots att det bara var lite drygt ett dygn vi var i paradiset så är det så jobbigt att ställa om sig till vardag igen.
 
Jag vill surfa på frihetskänslan och avslappningen en stund till, inte börja dagen med att fixa ett ton disk, städa undan och upptäcka saker som gått sönder när vi var borta och som måste fixas omgående.
 
Dessutom har det snöat och det drar ner mitt humör en massa för alla blir så stressade innan de kommer iväg här hemifrån.  Idag åker dessutom mellansonen till Falun med sin skola och kommer vara borta en vecka.
 
Ja ja det blir nog en bra dag det här också. Ikväll ska vi till gymmet och det är mysigt det med.
 
Ha en bra måndag och kom ihåg att vårblommorna finns där under snön fortfarande, väntandes på att våren kommer tillbaka!
 
 

Om att måndagen träng...

0 Läs mer >>
Den här helgen firar vi tre år som gifta och 18 år tillsammans!
 
Vi har haft en fantastisk vistelse på Sätra brunn, en gammal kurbrunn med anor från 1700-talet.
Hit reste människor förr ur alla samhällsklasser för att dricka det välgörande och läkande brunnsvattnet ur en av de sju källorna på området.
 
Nu för tiden åker man dit för att gå på spa och få olika behandlingar och njuta av lugnet.
 
Vi hade ett rum precis bredvid spaanläggningen så det blev en liten promenad ner till restaurangen men i det underbara vårvädret så var det bara mysigt.
 
Området kryllar av röda stugor från 1700-tal och framåt för de rika besökarna fick bygga sin egen sommarstuga intill brunnen för att kunna besöka den ofta. 
 
Vi har ätit så gott och druckit vin som var underbart, vi har badat bubbelpool, ångbastu och motionssimmat i den 34 gradiga poolen. Vi har tränat på gymmet och fått ansiktsbehandling och aromamassage och vi har som vanligt fotograferat en massa.
 
Vi har haft ett underbart dygn!
 
 
 
 
 
 

Om att ha firat bröll...

0 Läs mer >>
Det var en riktigt bra spenderad timme (som blev två och kanske lite till) vi hade med vår pt. 

Jag lärde mig en massa och det här kommer ta min och Gs träning ett jättekliv framåt. Jag ser fram emot nästa gång vi ska till gymmet och ska köra igenom vårt nya pass, då ska det köttas rejält! 

Pepp!Om att ha en PT jag v...

0 Läs mer >>
Tänkte att jag skulle testa på brun utan sol så här innan jag åker på spa, är så rackarns blekfet så det skriker om det. Gick till affären och stod en stund vid hyllan och tittade, en annan kund rekommenderade Tan in a can och då slog jag till med den.
 
I går kväll sprayade jag mig, oj oj oj, vad svårt och flammigt och konstigt det blev. Det prickade sig och rann och kladdade. Det här var nog ingen bra produkt för nybörjare.
 
I dag har jag skrubbat fotsulorna med klorin för de blev bajsbruna (sprayade självklart inte dom men de rann ner på golvet där jag stod) jag är randig på en del ställen och stretchmärkena jag har på kroppen efter tidigare viktuppgång och fem barn blev synliga zebraränder.
 
Men brun blev jag (där det blev jämt dårå) och om man får in snittsen kanske det kan bli riktigt fint men man kanske inte ska pröva dagarna innan men ska gå på spa och få massage osv för det ser lite skumt ut på vissa ställen.
 
Hälsningar Zebran ;-)
 
 
 
 

Om att försöka göra s...

0 Läs mer >>
Å, vad skönt att få en dag som bara är min, precis så som bloggen bara är min.
 
Där jag får tycka och tänka som jag vill och göra som jag vill.
Mina dagar i mitt liv styrs så mycket av andra, barnen, andras barn, chefen osv.
 
Jag behöver min tid, min plats där jag kan få vara så mycket ego jag vill.
Det jag tycker en dag kanske inte alls gäller nästa dag men det spelar ingen roll för det här är mitt egna lilla universum där jag gör och tycker och tänker precis som jag vill.
 
Min tid, min plats!
 
 
Idag myser jag och Mille och äldsta sonen i soffan, jag målar naglarna och pillar mig i naveln hela dagen. Imorgon åker jag och G till Sätra Brunn för en mycket välförtjänt mysdag-kväll-natt-morgon-förmiddag innan vi återkommer till vardagen igen.
 
Längtar!♥
 
 
 
 
 
 

Om att äntligen vara ...

2 Läs mer >>
Yey
 
Nu är det snart lördag!
 
Men först så är det torsdag och vi har kalas på eftermiddagen med ballonger och present (ett av dagbarnen fyller år) och så är det ledig dag imorgon och då ska jag ha en lugn dag och fartfylld på samma gång, först hemma sen ska jag och G träffa en Personlig tränare som har gjort ett träningsschema till oss och som ska gå igenom det med oss så vi gör rätt och får ett bra upplägg.
 
Så spännande!
 
Det blev ingen träning igår :( för det var möte på gården och yadayadayada det drog som vanligt ut på tiden för det ska pratas fram och tillbaka om ointressanta saker av ointressanta människor som inte har något annat liv än att tycka saker om gemensamma ytor runt husen. 
 
Men nu är det torsdag och jag ska kicka igång den här dagen med en kopp grönt te.
 
 

Sista arbetsdagen den...

0 Läs mer >>
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100


Squats dag 4 (idag, ...

0 Läs mer >>
Jag är just nu så negativ när det gäller jobbet, känner mig så slut och oinspirerad.
Hittar inte fram och är trött och då har inte mitt sjunde dagbarn börjat än.
 
Det är svårt att hitta på saker att göra, känna motivation och glädje i arbetet med barnen, kanske har det lite med vädret med snö ena dagen och våraktig sol andra dagen. 
Det är kallt och så mycket kläder som ska kläs på och av och så mycket tid går åt till blöjbyten och matförberedelser och bara att röja efter tre små barn när de har ätit tar en massa tid, jag spenderar alldeles för mycket tid till torkande och skrubbande och det blir aldrig riktigt rent i alla fall.
 
Negativt, negativt känns det och det är så tråkigt då.
 
Hoppas det blir bättre snart!
 
 
 

Om vardagen

0 Läs mer >>
Jag längtar som en liten gnu till lördag,
åh vad härligt det ska bli.
 
Det är ett litet mysigt spa i herrgårdsmiljö vi ska åka till.
 
Vi ska bubbla bubbelpool, få behandlingar, bada bastu och äta treärtters med finvin!
 
Pepp!
 
Kan inte dagarna gå fortare..
 
Nu ska vi bara se till att barnen får mat i magarna och gör sig färdiga för nattning så sticker vi till gymmet, jag ska ro som en dåre och köra mage och rygg idag.
 
 
 
 

Om att längta

0 Läs mer >>
Jag har nog hittat den konditionsmaskin jag gillar bäst (just nu), det är roddmaskinen! Ska köra den imorgon också.

Suddig bild av mig på favoritenOm att ro på gymmet

0 Läs mer >>
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
 
Klart!
 
 
 

Squats dag 3