0 Läs mer >>
Yes, nu har vi en hel helg framför oss, att fylla med sol och vila och kanske något annat skojsigt!
 
Efter jobbet åkte jag hem sen myste vi på baksidan och efter det blev det en promenad till skogen och fotograferade lite.
 
Fläskfilén ligger i ugnen och vinet står på kylning, allt för en härlig kväll med bästaste familjen!
 
 
 
 
 
 
 

TGIF

0 Läs mer >>
Åh, vad skönt, jag klarade mig ända hit och nu är det bara en kort dag mellan mig och helgen!
 
Vi ska röja här hemma och förbereda för en liten studentfika nästa vecka och innan det (måndagkväll till tisdag kväll) åker jag och G till Västerås en sista gång för sen har jag pluggat färdigt, iallafall nu på ett tag, så j.ä.k.l.a skööönt!
 
Men nu ska jag till jobbet, ha en bra fredag!
 
 

Fredag

1 Läs mer >>
Är helt slut faktiskt, känns som jag varit igång sen i tisdagsmorse.
 
Hektiska dagar som aldrig lixom tagit slut utan bara fortsatt och fortsatt.
 
Idag efter jobbet var det bara hem och fixa till här hemma för sen kom det en mamma på besök med ett barn som ska börja hos mig i höst som dagbarn, de var här i nästan en och en halv timme.
 
Sen fick Mille ett hysteriskt utbrott, när de hade åkt som tur var, för att en telefon han hade hittat och haft som sin käraste ägodel (sovit med och haft i handen typ dygnet runt) den senaste veckan visde sig vara Lowes kompis telefon.
 
Tillslut tyckte jag så synd om honom där han låg och snyftade så jag sa att vi skulle åka till affären och köpa en leksakstelefon så vi kastade oss i bilen och drog till BR och jag rusade fram till kassan och de plockade fram de telefoner de hade och han valde och så hem igen, hela inköpet och resan tog ungefär en kvart, vi är snabba vi :-)
 
Nu sitter jag här helt slut och stirrar framför mig, jag tror jag kommer somna om jag bara blinkar lite för långsamt.
 
Lite fler bilder från i tisdags:
 
 
Lunchen:
 
 
 
 
Middagen, förrätt:
Lammhare:
Efterrätt:

Tröttorsdag

0 Läs mer >>
I går var jag på Häringe slott hela dagen på planeringsdag med förskolan jag jobbar på, egentligen är det planeringsdag idag också och de flesta sov på slottet man eftersom jag inte tackade ja till tjänsten där så får jag jobba idag på förskolan då denna dag är till för att planera hösten.
 
Det blev en heldag, åkte dit vid 8 och var hemma ca halv tio på kvällen. Åt fin mat (som inte var särskilt god faktiskt, tyvärr) och hade det bra, nästan så jag ågrar (liiite) mitt beslut då det är en massa jättefina arbetskamrater som jag skulle kunna tänka mig att jobba med men står ändå fast vid mitt beslut, även mina två chefer körde lite övertalningstaktik på mig känns ju skönt att de så gärna vill ha mig kvar.
 
I dag blir det en lång och jobbig dag, jobbet är fyllt med barn från tre olika förskolor och vikarier som jag inte känner alls och en massa barn som kanske inte är så glada då de inte känner pedagogerna eller lokalen och för att toppa allt så kommer några av våra nyaste riktigt små barn som jag vet har det jobbigt.
 
Jag tycker så fruktansvärt synd om barnen som måste uppleva sånna här dagar, varför stannar inte föräldrarna hemma eller i värsta fall vabbar inte föräldrarna eller försöker lösa det på något annat sätt i huvudtaget så barnen inte behöver gå till förskolan när det är planeringsdagar för all ordenarie personal??
 
Offatbart för mig faktiskt!
 
Och när jag kom hem igårkväll hade Lowe tappat sina fösta två mjölktäder, lilla stora killen! ♥
 
Några bilder från igår:
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag-onsdag

1 Läs mer >>
Idag är det ganska jobbiga möten på jobbet och stämningen kommer inte vara på topp så jag hoppas dagen går snabbt och jag får åka och hämta mina fina troll snart.
 
Jag ska på planeringsdag imorgon och då ska vi vara på ett slott och jag hoppas jag hinner fota lite där, det var så länge sen jag jag åkte något speciellt ställe att fota på.
 
Här är blommorna jag fick igår och tjoffade ner i en kruka, det blev valdigt fint tycker jag!
 
 

Måndag

1 Läs mer >>
Morsdag idag, jag fick kramar och mysfrukost och egentid i sängen.
 
Nu regnar det och doftar sommarregn överallt och dörren får stå på vid gavel fast det känns lite kyligt bara för att släppa in doften.
 
Vi lyssnar på Firstaid kit och vemodet stiger, det är söndag helt enkelt.
 
Jag slipper städningen iallafall men måste ta igen lite skola och jag har planterat om lite inneblommor nu på förmiddagen också.
 
Vi ska ta en tur med bilen och jag ska få köpa lite uteväxter i morsdagspresent lite senare idag.

Ha en underbar dag alla ni mammor där ute! ♥

Bilder från en bild om dagengruppen:

Nostalgi:
 
Ett hus:
 
Barn:

Söndag

0 Läs mer >>
Här ekar det tomt, jag har inte så mycket att blogga om just nu.
Trött och huvudvärk om varann, jobb och sömn.
 
Idag har jag iallafall planterat om mina odlingar. Det växer och står i men eftersom jag startade lite sent tar det nog lite tid innan det ger avkastning :-)
 
Vi har odlat paprika, chili (som inte tog sig mer än en utav en massa frön) och tomater. Vi har även basilika, timjan, rosmarin och något mer som jag inte minns just nu.
 
 
 
 
 
 
 

Eko, eko, eko...

0 Läs mer >>

Freeeeeedag!

Och jag ska sova hela helgen tror jag. Idag var jag tvungen att gå tidigare från jobbet när en i familjen plötsligt dök upp utanför jobbet och behövde hjälp, jag fick ringa en massa samtal men jag tror det kommer ordna sig.

Sen hämtade jag trollen och blev så trött att jag somnade till i soffan en stund.

Nu ska vi köpa onyttig mat och fredagsmys och jag ska äta utan dåligt samvete, i morgon är det en annan dag!

TGIF

0 Läs mer >>
Fortfarande ont i huvudet. Vaknade med kännigar och det blir bara värre och värre. Vad sjutton kan det vara, jag har haft så ont i huvudet så mycket den senaste tiden?
 
Trodde först att det var vätskebrist men jag försöker att dricka mer på dagarna men märker ingen skillnad och jag har inte ont på helgen och då dricker jag ju inte vatten hela tiden?
 
Kanske det är stress elller något, eller så är det mögel på jobbet, för golven på vissa ställen gungar och barnen är konstant snoriga??
 
Jag vet inte, bara att det är fruktansvärt jobbigt att ha ont i skallen hela tiden och att det är jobbigt att inte värktabletter hjälper att få bort all värk bara det värsta..
 
Gnäll, gnäll..
 

Onsdag

0 Läs mer >>
Det är nog lågtryck för jag har haft ont i huvudet hela dagen idag och vid vilan på jobbet blev det värre så jag fick proppa i mig värktabletter, som tur var så slutade jag tidigt så jag kunde ta mig hem och vila huvudet.
 
Nu ska jag fixa mat och sen hoppas jag att jag kan sova tidigt i kväll.
 
 

Tisdag

0 Läs mer >>
Dimman ligger tät över Vega, vi stressar runt och försker göra oss ordning för att jobba, gå till dagis/skolan.
 
Tur att vi har två badrum!
 
Nu måste jag skynda..
 
 

Måndag

0 Läs mer >>
Jag fick två jättefina buketter igår av min älskling.
 
En bukett står nu på köksbordet och sprider glädje, den andra sprider doft av ros i hela vardagsrummet.
 
Blommor gör mig alltid så glad, särskillt när de är så här fina!
 
 
 

Blomster

0 Läs mer >>
Vi hade en toppen dag igår.
 
Jag hann med att fixa städningen, Lowes lag vann (eller egentligen ställde det andra laget in så det blev ingen riktig match men de spelade mot varandra och hade roligt ändå) och sen kom våra gäster och vi frossade i pizza och både cider och vin och en del godis framför dumburken.
 
Danmark vann visst men jag minns inte alls låten.
:-)
Jag tyckte Norges låt var bra, kanske det hade varit bättre om vi tittat på deltävlingarna, fast intresset från min sida är ganska svalt när det gäller schlager.
 
Sen sov V, J och T över och vi gick upp ganska tidigt och åt långfrukost tillsammans, spelade spel, gjorde play do lera och var ute på framsidan.
 
Snart ska G köra Teddy till hans fotbollsmatch i Rönninge och jag ska tvätta jobbtvätt (hann inte med att fixa det på jobbet och tycker så synd om barnen om de får ligga en vecka till på sunkiga madrasser och täcken).
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag-Söndag

0 Läs mer >>
För övrigt så går det inte så bra med att hålla igen med ätandet. Igår åt jag ljuvligt god glass och i kväll blir det pizza.
 
Jaja, det är väl bara att börja imorgon igen antar jag.
 
Jag vet att jag borde motionera mer också men hittar alltid en massa ursäkter att slippa undan, antar att jag är en  naturligt lat person!
;-)
 
Men löpbandet måste börjas användas igen regelbundet, jag vill ju kunna springa, det verkar så skönt att bara snöra på sig skorna och köra men jag tappar intresset när jag måste kämpa så hårt för så lite på något sätt.
 

Svag

0 Läs mer >>
Det regnar och Lowe ska iväg och spela sin livs första fotbollsmatch. Lilla skrutten!
 
Jag hinner nog inte följa med och heja, tyvärr, då vi ska ha mysigt besök i kväll av V,J och T och jag behöver verkligen ta tag med det där städandet som är så tråkigt men som måste göras (men jag hela tiden hoppar över för det finns ju så mycket roligare saker att syssla med).
 
Nu kör vi!
 
(Sorry för värdelös mobilbild men det är iallafall vårt troll i röda byxor som springer glatt efter bollen där i mitten av bilden)
 

Lördag

1 Läs mer >>
Lång dag på jobbet, vaknade med huvudvärk idag.
 
Jag dricker på tok för lite hela tiden. Kom på att jag jag glömmer bort det och igår var det riktigt illa, tror inte jag drack något på hela dagen, suck..
 
Har bråttom och måste stressa vilket jag verkligen hatar!
 
Nu måste jag göra mig i ordning, vi ses!
 

Fredag