0 Läs mer >>
Idag fyller bästaste gullungen sju år.
Det har varit lite stormiga sju år, när han var bebis oroade jag mig ofta och nu med fast olika oro.
 
Lowe är en kille med mycket vilja och helst vill han vara så stor nu med en gång att han kan bestämma allt själv, det är lite svårt när man fyller sju och inte sjutton. Lowe är väldigt omtänksam och god, han vill en väldig massa och är inte rädd för något.
Men ibland på kvällen så vill han vara liten igen och ligga nära och sova i vår säng.
 
Han älskar att spela fotboll och när man spelar vanliga spel tillsammans, han gillar att vinna över mig i rimm-memory och uno men lika ofta så fuskar han så jag får vinna också.
 
Grattis älskling!♥
 
 

Hurra hurra för våra ...

0 Läs mer >>
Fasiken vad dagarna rullar på snabbt just nu. Hinner ju inte med att blinka förens det har gått en dag, snälla bromsa ner nuuu.
 
Torsdag alltså, jag har fem dagbarn om dagen och det är en perfekt siffra, jag hinner med barnen och de har jätteroligt tillsammans, det är så kul när det funkar.
 
Lite mindre roligt är det här jobbet när man ska vara ledig, jag blir så irriterad, när andra tar semester checkar de av med chef och kollegor och så är det klart, här måste man fixa och trixa med barn och kollegor och ha dåligt samvete att man tar ledigt för det blir jobbigt för de andra osv.
 
Skit, jag vill inte hålla på så, jag har fått godkänd semester det borde ju räcka, men nej då ska man dubbelkolla och ha sig, usch!
Men nu räcker det, om det blir någon mer ändring nu så får de fixa det själva jag vill inte veta.
Jag jobbar imorgon och på måndag sen är jag ledig till nästa tisdag och då ska jag inskola två nya barn, men det är då och nu är det semester igen snart, så snabbt som tiden går så är det nästan imorgon:-)
Å vad jag längtar!
 
Vi har sparat så vi kan lyxa lite och få äta ute varje kväll, handla och riktigt götta oss, det mesta är ju billigare där också så det kommer nog bli en del lyxande.
 
Ska försöka blogga via mobilen för jag släpar inte med mer än nödvändigt (så jag kan fylla resväskan på resan istället).
 
Flyget tar ju inte så lång tid, det tog ju längre till Teneriffa och dit gick det ju bra att flyga så det ska nog ordna sig, just nu vill jag bara åka och inte vänta längre men först måste vi ju fira blivande sjuåringen som ska få frukost på sängen imorgon och paket.
 
Mycket på gång alltså!
 
(Blandade instabilder)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

0 Läs mer >>
 
 
Nu är det bara en vecka kvar till min och Gs egna semester, jag börjar blir väldigt nervös, jag ser fram emot resan jätte-jättemycket men nojar över själva resandet, att jag ska få panik på planet och så.
Det är så tråkigt att det ska ligga som en grå tung klump i magen och överskugga det hela en del.
Men jag vill ju det här så jag SKA fixa det, så det så.
 
Idag är det redan tisdag och jag jobbar och står i, igår var det personalmöte efter jobbet så då slarvade jag med att äta en smörgås som det bjöds på och en bit längd också men annars så kämpar jag på. I söndagskväll blev det en PW med dottern också så det blev dubbel träning då och ikväll ska vi träna igen. Jag vill verkligen komma under den där vikten som jag bestämt innan vi åker så jag kämpar på denna vecka.  G har fortfarande problem med sin rygg ( min är bra igen i alla fall när jag inte lyfter små barn hela tiden) så det blir inte så mycket styrketräning just nu nog för att jag tror han skulle behöva träna uppryggen för att inte få ont igen sen.
 
På kvällarna denna vecka försöker jag även få lite ordning här hemma så det ska bli så lätt som möjligt för min mamma som ska bo här och ta hand om barn, mat och sånt när vi är borta, vi har inte varit borta så här länge tillsammans från barnen förut. Hoppas det inte blir totalt kaos.. På fredag fyller näst yngsta trollet sju år så då blir det kalas i dagarna tre, på fredagen med familjen förutom G som spelar på kvällen, på lördagen blir det barnkalas på ett lekland och på söndag kommer släkten och firar sjuåringen.
 
Bråda dagar..
 
 
 
 

En vecka kvar

0 Läs mer >>
Hallå där!
 
Det var ett par dagar sen, hoppas att allt är bra?!
 
Jag har insett att min kropp inte fixar att äta så mycket fett så nu lägger jag om kosten igen, jag har gått upp utav det jag ätit och tror att på grund av min magsäcksop så måste jag äta med liberal lchf istället så nu drar jag ner på fettet och lägger till mer grönsaker. I morse körde jag intervaller på löpbandet det gick bra och jag blev svettig vilket är ganska ovanligt (har en skum kropp som inte svettas särskilt mycket vilket jag tror är dåligt i träningssammanhang).
Om nio dagar åker vi till Prag och då vill jag under en viss vikt så nu lägger jag på ett kol när det gäller det.
 
 
 
Nog om kroppsfixering, igår gick jag och G på minifestival här i Handen.
 
Det var riktigt kul faktiskt och vi träffade lite kul folk och  hängde en stund på Handens museum. Vi missade ju punkspelningen på Gula villan förr-förra helgen men nu var vi där och såg en del band.  Det var faktiskt riktigt hög kvalitet på banden vilket var riktigt kul. Bäst var nog Zombie Space Pirates som spelade någon typ av psykobillieaktig musik och Drakeld (Agnes och Martin) som kör medeltidsinspirerade visor. MaidaVale var också riktigt bra, de spelade någon typ av sjuttiotalsinspirerad rock´n´roll.
 
Här är en länk till Gs blogg  som har bättre bilder på kvällen än vad jag fick till!
Och så den obligatoriska bildkavalkaden då:
Smash
Reaktion
Drakeld på Handens museum.
Zombie Space Pirates:
MaidaVale:
 
 
 
 

Minifestival!

0 Läs mer >>
 Jag  har inte gett upp bloggandet, jag lovar.
 
Men det händer inte särskilt mycket roligt, är väl fortfarande semesterbakis i skallen.  Ingenting är lixom värt att skriva om känns det som, eller jo lite finns det väll ändå.
 Nu är det bara 12 dagar kvar till min och Gs efterlängtade resa till Prag, vi kommer vara borta tisdag till söndag och jag längtar ( fast jag nojjar en massa över flygresan och sånt också förstås).
 
Dottern har börjat gymnasiet på ett frisörprogram och det verkar jätteroligt, hon får experimentera hur mycket hon vill p oss i familjen haha. (Just nu är jag platinablond och lila i håret.) Näst yngsta trollet har börjat första klass och det har (peppar,peppar) gått bra. Äldsta sonen har än-tli-gen börjat på en jobbsökarkurs som verkar funka bra för honom och hans svårigheter. Så lite händer det, eller det händer egentligen massor så här i början av terminen och det är uppstart på jobbet, i skolorna, fotbollsträningar, innebandyträningar, föräldramöten och personalmöten så det är fullt upp hela tiden. Både jag och G är jättestressade över allt sånt just nu och det blir en massa onödiga bråk och tjafs hela tiden.
 
Japp, så ligger det till just nu men jag har INTE slutat blogga och återkommer lite då och då tills vi har kommit ikapp med tiden. Kram♥
 
(Men jag är mer aktiv på Instagram, manhittar mig som annaviktoriaevelin där..)
 
Instabilder:
 
 
 

Jag LOVAR!

0 Läs mer >>
 

Min fin-fina miniträd...

0 Läs mer >>
Japp, jag överlevde veckan ända fram hit, fredag!
 
Hade sju dagbarn idag, det har ändå varit en rätt lugn och bra dag  som tur är. Nu tar vi helg och hoppas det blir en bra helg med något roligt så det inte bara blir städ och tråk.
 
Igår var jag och klippte mig, jag trivs nog bäst så här men mellansonen säger att jag ser ut som en tant?
Gör jag det? Hoppas inte för det vill jag verkligen inte se ut som, jag vill vara tjej och inte tant, tack!
 
Dottern körde lite färg i så nu har jag regnbågsfärgat hår, det är inte permanent så det går ju att leka och experimentera med ett tag.
 
Nu kom älsklingen hem och tänker laga mat till flocken, jag tänker äta efterrätt till middag, jag!
:-)
 
 
 
 

Freeedag

0 Läs mer >>
(Suddig bild från Instagram)

Nyklippt med my littl...

0 Läs mer >>
Veckan rullar på och jag har fullkomligt tappat lusten till det mesta, jobbet suger och hemmalivet suger för det är bara städa, tvätta, städa, tvätta hela tiden, blä..
 
Det enda jag gör är att jobba och sova och det är så tråkigt, på jobbet hittar jag ingen motivation heller att dra igång roliga saker så jag känner mig som en riktigt dålig dagmamma just nu.
 
Åh, vad jag önskar att ett jobb som inte innehåller att ta hand om andra skulle ramla mer i huvudet på mig...
Jag kan sitta och mecka ihop små maskiner eller bilar eller nått eller vad som helst bara jag slipper ta hand om någon och sätta deras behov först hela tiden.  Jag är less på att alltid gå runt och vara kissnödig för att jag inte har tid att gå på toa, att äta kall mat sist av alla, klä på och klä av och alla lyft hela tiden, dessutom är jag innerligt trött på att alltid vara hemma.
Skulle vara så skönt att slippa se allt som skulle behövas göras hela tiden.
 
Jag är rätt trött på mig själv också så nu ryker håret som jag försökte spara ut, har tid hos Dani klockan sex och sen hem till bästa dottern efter så hon kan färga/ bleka eller vad det nu blir.
 
Jag vill nog ha fler glada och fina färger i skallen tror jag men vi får se vad det blir. 
 
Nu ska jag fortsätta jobba, ha en bra dag och imorgon är det äntligen fredag (jobbar i och för sig men, men) och snart helg!
 
 
 

Torsdag

0 Läs mer >>
Fredagkväll och vi hade precis bäddat ner oss och skulle se på någon serie så ringde vår kompis Jac. Några kompisar från Tyskland  behövde någonstans att ta vägen tills de skulle hem till Berlin så vi fick hoppa ur sängen igen och bädda till dom i småtrollens rum och fixa.  Sen kom David och Julia hit. Vi har haft det jättekul tillsammans trots att varken de eller vi hade några pengar direkt.  :-)
Vi satt uppe sent både natten mellan fredag och lördag och i natt var vi uppe tills klockan blev fyra och de åkte till Arlanda. 
 
Vi som bara skulle vara hemma och städa och slappa denna helg! 
😊
 
Nu ligger jag i badet med ansiktsmask och en lyxig badbomb i vattnet,  ett härligt avslut på helgen och ger bra energi till en ny arbetsvecka.  
 
Jag tillät mig att äta kebab igår utan bröd och några godisbitar annars har maten funkat bra och jag har börjat märka lite ändringar,  jag har mer energi känns det som och jag känner mig lite mindre svullen i kroppen tror jag.  Så jag är väldigt nöjd med denna helgen,  hoppas du oxå har haft en bra helg!  ❤
 

Helgen som försvann m...

0 Läs mer >>
Hej bloggen ;) ,sorry för ickeexisrerande blogginlägg men jag har helt enkelt inte orkat med.
 
Ska försöka bättra mig. 
 
Började veckan med att ryggen började strula igen,  har knappt kunnat lyfta dagbarnen i och ur stolar och vagnen så vi har varit hemma på gården hela veckan.  Som tur är har jag inte haft så många barn denna vecka. Det blir en lugn dag idag med med bara tre barn och en liten som jag behöver lyfta så det ska nog gå bra. 
 
Nog om jobb.  Jag fortsätter med mitt lchf,  det funkar bra men det känns som att jag går upp i vikt?  Jag vågar inte väga mig för att jag är rädd för vad den ska visa.  Jag äter ganska strikt utan en massa mjölkprodukter men ibland blir det lite cf eller grädde i maten.  Funderar på om jag måste börja väga maten och kolla upp hur mycket det egentligen blir i kalorier och kolhydrater men vill helst inte hålla  med sånt. 
 
Hemma ser livet ut som vanligt,  jag bråkar med finntrollen om att gå upp på morgonen,  disken och sånt,  G jobbar oxå och repar och är oxå väldigt trött så här ibörjan så livet känns inte riktigt i topp just nu kan man nog säga. 
Något som är på topp iallafall är hemma odlingarna,  tomaterna växer  ( fast det blir nog inte så mycket som förra året)  och chillin eller om det är paprika (har lyckats blanda ihop plantorna)  växer oxå så det knakar! 
 
 

Förlåt och tgif