0 Läs mer >>
Jag är genomförkyld, G ser ut som elefantmannen, barnen är trötta och griniga, tvätthögen enorm, finns bara en sak att säga; det är måndag idag...

Måndag

0 Läs mer >>
I dag hade vi kalas för Lowe som fyller fyra i morgon. Släkt och vänner  kom från när och fjärran vallfärdandes med digra gåvor till det lilla underbarnet, som tog emot sina gåvor i snabb takt. Han kastade sig över gästerna som kom, eller nja kanske mer det som de hade med sig, och slet upp paket efter paket. Vi andra njöt av födelsedagsfika och trevligt sällskap! Alla var nog nöjda med kalaset och nöjdast var nog Lowe med alla sina fina nya saker han fick!

G satt halva förmiddagen på Sös med sitt uppsvullna ansikte och sen efter kalaset körde vi honom till St Eriks sjukhus och akuttandläkaren som skrev ut antibiotika mot svullnaden sen ska det lagas tand, stackars gubben!G har dekorerat tårtan och jag bakade den.Dottern har bakat fikabrödet, hon är så duktig!
Vi hade fiskedamm för småpojkarna också och här äts fiskarna upp :)

Fyraårs kalas!

0 Läs mer >>
Vi skulle på kräftskiva i går men G svullnade upp i halva ansiktet till trippel storlek så jag fick gå själv. Vi (på festen) åt och drack och hade väldigt trevligt. Vi gjorde även våra egna partyhattar! Hepp!Kräftskivan

0 Läs mer >>
Jag ställde mig på den hatade vågen imorse, och gissa vad, den visade nya siffror!! Ja, den rör på sig, jag går ner!
Men jag har så svårt att fatta, hur kan jag äta pulverdiet som har ett väldigt lågt kaloriantal men vågen står helt still, sen byter jag till att äta fläskottletter, ägg, smör, kyckling och bea och väldigt lite grönsaker, så vips börjar jag gå ner i vikt?! Hur fungerar det här egentligen? Är det inte kalori in- kalori ut= viktnedgång??

Jiiiiiippppppiiiiii!!...

0 Läs mer >>
Jag tycker väldigt mycket om min svärmor (inte bara för att hon köper presenter)!!
Det här jättefina örhänget fick jag som skolstartspresent som hon köpt uppe i norrland, så fint!


Jag ♥ svärmor

0 Läs mer >>
Gillar ni listor? Jag gillar att göra listor. Listor över vad jag ska städa och i vilken ordning. Matlistor. Inköpslistor. Önskelistor. Packningslistor osv. Här kommer en lista eller två:

Saker som jag ser fram emot:
 1. Kräftskiva på lördag
 2. Lowes fyraårs kalas på söndag
 3. Varannan onsdag på Oasen (Medialutvecklingscirkeln)
 4. Close-up båten
 5. Alla superbra band på Close-up båten
 6. Att ha en säng på Close-up båten som jag bara delar med G
 7. Julen
Saker som jag inte ser fram emot:
 1. Svåra matteuppgifter
 2. regn när jag måste gå någonstans
 3. För tidiga mornar
 4. Kyla och att frysa
 5. ledsna barn vid lämning eller hämtning på dagis
 6. Fylla år, v i l l inte bli äldre, alls, blää
 7. Att oroa mig, gör jag, för ofta och för mycket

(Mille ser på båtar)

Fast det är inte så ofta jag följer dom..

Listor

0 Läs mer >>
Jag vill också ha en sån dära ajfån, barnen har och hela världen men inte stackars lilla jag.. Gnäll, gnäll..

Fån?

0 Läs mer >>
Huvudet dunkar..
Nacken är stel coh gör ont..
Trötthetspåsar under ögonen...
Halsen känns raspig...
Det står flera flaskor på bordet...
Det ligger Alvedon på bänken i köket tillsammans med en kopp stakt kaffe G glömt kvar...


Vild fest ???
Varit på Hårdrockskonsert?
Partajat hela natten??
Groggat med vänner??
Har Skellington varit här??
Lilla lördagsfirande delux??Näpp, familjen börjar bli förkyld!!!

Paaartykväll??

0 Läs mer >>
Först åkte ,åkte och åkte att bara ta sig ut ur Stockholm tog ca 1 ½ timme och fick både mej och G att längta bort från denna stad ännu mer. Sen kom vi fram och dagen blev riktigt bra faktiskt. Jag som var så nervös blev lugn och ganska fridfull (om nu någon kan bli det utan att vara död). Skolan var trevlig och lika så lärare och elever även om jag inte blev särskillt mycket klokare på vem som var vem..Och så här går det för dom som inte loggar i på FC minst två gånger om dagen:

Avell går till skolan

0 Läs mer >>
Är det bara jag eller är inte Monumentet till Martin Luther King s ära väldigt lik Robert Aschberg?

Det är nog bara jag...

Lika?

0 Läs mer >>
Var på Lek Vegas i helgen. Det är en "innomhuslekplats" med klätterställningar, kanor, hoppborgaktig ruchelkana (stavning?) och andra spännande saker. Pojkarna hade jättekul och var jätteglada och mamman fick massor av motion, en win-win situation helt enkelt förutom priserna då. Jag önskar att jag hade kommit på ide'n att hyra en stor tom lagerlokal. Byggt en lekställning och köpt in lite andra roliga lekgrejer och sen bara håvat in pengar. Både inträde och mat, fika eller något annat ätbart var till rejäla överpriser. Bara inträdet kostade 170 kr för två barn. Men trots tom plånbok så var det en bra aktivitet!
Lekland (klätterställ...

0 Läs mer >>

Jag är nog egentligen ganska nöjd med den vikt jag har och det verkar min kropp också vara för jag går inte ner, nu har jag provat att bara äta Nutrilett ett tag men det fungerade inte sen blev det sallader och näst intill svält. Men det fungerade inte heller. Nu på måndag ska jag testa LCHF ett par veckor. Jag ska ju gå ner för att få operera bort hänget på magen och jag börjar få bråttom med det. Kanske har jag förstört min förmåga att banta när jag gjorde min GBP?! Det är i alla fall mycket underligt att vågen inte visar under en viss siffra vad jag än gör. Hoppas att något händer med denna metoden. Och så vet jag ju att jag måste röra på mig mer men har varken råd eller tid att gå med på ett gym eller Friskis och svettis eller liknande. Åh kan ingen bara bli min personliga slav drivare så jag kommer iväg ut och röra på mig?

 

Det här med vikt och ...