0 Läs mer >>
Tänkte jag skulle återfå min naturliga hårfärg och har kämpat med att få ut det röda ett tag nu. Igår färgade jag över de sista röda tonerna med en mörkare blond för det är den som är närmast utväxten.

Men herre Gud, nu blev jag mörkt råttfärgad i skallen?? 

Ska försöka stå ut med denna färg fast jag ser ut som en medelålderskärring just nu och låta håret vila från färg och klippningar över sommaren. 






Oops

0 Läs mer >>
I dag är jag ledig och har småtrollen hemma, det regnar så de klättrar praktiskt taget på väggarna men strunt samma för i morgonkväll ska den här mamman få egentid av hög kvalité (förhoppningsvis),
yey!
 
Nu är det pifftid, jag färgar håret och ska lägga en ansiktsmask och strax hoppa i badet.
Man får väl vara lite ego ibland och försöka göra det bästa av det lilla man har så att säga. Nu förtiden kräver ju kroppen mycket mer underhåll för att se något så när ut när man går ut.
 
I morgonkväll går båten och då blir det finmiddag och en massa kul och kanske en och annan smarrig drink tillsammans med bästaste V.
På söndag morgon ska vi få vip-shopa i taxfreebutiken med rabatt på allt, jag sitter och funderar på om det är någon bra kräm man bara måste köpa eller om jag ska köpa parfym för hela slanten, vi får se vad det blir.
 
Jag tänker bara handla till mig själv denna gången, inget godis till barnen alls, de äter så mycket godis i allafall..
 
 Det ska bli en riktigt egomysresa det här och det ska bli så kul!!
 
 
 
 
 

Piff och sånt

0 Läs mer >>

Sevärt

0 Läs mer >>
Oj nu är det riktigt länge sen jag var här och skrev.
 
Jag lever men det är lite rörigt just nu, jag har haft ont i huvudet i snart en vecka nästan hela tiden och jag jobbar sen går jag och lägger mig och gör inte särskilt mycket mer än det.
 
Idag är det ju ledigt för alla så G har snickrat lite på baksidan och fixat och nu är han iväg och letar billig färg, ni får se senare vad hanbyggt. Jag måste bara hitta energi till att ta fram symaskinen och sy lite grejer först.
 
Sen är det väl inte så mycket mer att berätta. Jo, jag och V ska åka på kryssning på lördag, det ska bli toppenkul och jag ser verkligen fram emot det.
 
Nu ska jag hälla i mig en massa vatten för jag tror jag dricker för lite och att det kan bidra till huvudvärken en hel del.
 
 

Länge sen

0 Läs mer >>
Sitter med en påse på skallen, har fått för mig att få bort rödfärgen i håret till sommaren för det bleks så hemskt och man måste färga om typ en gång i kvarten.
 
Dottern hade hittat på nätet att man kan blanda bakpulver, citron o billigt schampo som drar ur färg ur håret på ett skonsamt sätt, hon har kört det nu några gånger för att bli ljusare men å andra sidan så färgar hon med en annan typ av hårfärg. Funderar också på att försöka att spara ut håret igen men vi får se, hitintills när det blivit längre än fem cm har jag panikat och klippt av allt igen..
 
Annars rullar det på, G hämtar mina älskade ljus från Yankee Candle, (undra vad det blir för doft denna gången?) trollen följde med och dottra lagar maten idag och mellansonen sitter mest och tonårssurar på sitt rum. Äldsta sonen följde visst också med till centrum för ovanlighetens skull. 
 
Mille har varit  väldigt arg den senaste tiden, han tycker det är jobbigt att dela mig med dagbarnen just nu och Lowe har problem med att gå iväg till skolan och blir ofta både arg och ledsen. Jag blir så väldigt stressad av det och dagdrömmer att vi kunde sticka iväg från allt, starta om hela alltet på ny skola, jobb och framtid och att det skulle bli bättre som av ett trollslag.
 
Äh, antagligen behöver vi alla semester och vila så löser det sig nog.
 
Vi har fortfarande inte fixat på baksidan av huset så vi kan inte sitta där och njuta av vädret och då blir jag ännu mer stressad, blä, vi skulle ju vart färdiga med allt sånt nu när solen skiner och det känns som sommar.
 
Åh, nu ska jag slita upp kartongen som G just ställde framför mig och tända ett nytt fräscht  doftljus och inte titta ut på eländet på tomten.
 


 

Mittiveckan

2 Läs mer >>
G har en spelning ikväll så jag sköter ruljansen själv. 
Annars har dagen varit ganska lugn med  promenad ned barnen på förmiddagen och innelek på eftermiddagen på grund av regn. 



Måndag

0 Läs mer >>
Denna helg har vi haft två mysiga picknickar, vi har varit på cykeltur med småtrollen, G har stått i en kiosk för Lowes fotbollslag och jag och Mille har varit på fotbollsträning .
 Nu är G iväg igen på fotboll med tre av sönerna och jag njuter av tystnaden.
 
Min kamera har kommit tillbaka från lagning och jag har fotat igen, jippi!
 
(Tvättmaskinen är dock fortfarande trasig, nu går vi in på fjärde eller femte veckan utan maskin, G har tvättat det viktigaste på sitt jobb men vi längtar, motorn har pajat helt enligt reparatören och det går på garantin som tur är men vi väntar på delar, förhoppningsvis kommer de denna vecka.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen i bilder

0 Läs mer >>
Latdag idag, pyjamasmys i sängen och persiennerna neddragna. 

Har tre av fem barn hemma och vi gör ingenting och det är helt okej, ikväll ska jag träna iallafall. 

Ha en bra fredag! 



Ledig fredag

0 Läs mer >>
Äntligen är jag tillbaka på banan när det gäller träningen och maten (till viss del) och vitaminerna som jag visst glömt bort igen.
Nu är det bara att köra på som fasiken innan sommaren är här helt och hållet för sommaren går så väldigt fort och jag har satt ett mål till i september (och nästa i november).
Första målet är att få på mig mina smaljeans och att det ska synas lite att faktiskt tränar på armarna åtminstone.
Så det blir inte så många Tip-topglassar och mysiga grillkvällar med en massa onyttigheter den här sommaren utan en hel del sallad och någon enstaka isglass istället.
 
Igår körde vi armar på gymmet och idag efter jobbet så blev det trettio minuter på löpbandet och imorgon är det bendag igen. Dottern och jag ska träna på lördag och jag hoppas vi hinner med ett pass på söndagkväll också.
 
Så, nu kör vi så det ryker!
 
(Helt random bild från mitt Instagram)
 
 
 
 
 

Back on track

0 Läs mer >>
Veckan lunkar på, jag och G ses knappt och har typ inte pratat ned varandra sen i fredags :(
Lördagen var han på sjukhuset och sen hos sin mamma. På söndagen var det fotboll med mellantrollet, måndag hade jag personalmöte o igår repade han med bandet. 
Fy vad jag hatar sånna här veckor!! 
Jaja det tar väl slut någon gång och vi får tid igen...

Onsdag och jag har inte så många barn idag, skönt med en lugn dag mitt i veckan på jobbet. 




Onsdag

0 Läs mer >>
Så blev det måndag, helgen försvann i ett sorgligt töcken.
 
Min mamma var här lördag-söndag för hon var också ledsen, inte för samma som resten av familjen utan över en sak som hänt mellan henne och mina bröder.
Jag skulle aldrig komma på tanken att utesluta henne i en sån situation faktiskt, trist.
 
Men hit är hon mer än gärna välkommen!
Vi åt middag tillsammans såg på teve och så sov hon över till igår. Det var riktigt mysigt även om det låg en lite sorglig stämning över allt.
 
Och nu, måndag då, det blev som tur var inte riktigt så många barn som det var tänkt och alla går hem innan fyra för det är personalmöte efter det. Lång dag helt enkelt, jobbigt att ha det på en måndag men skönt att få det överstökat också.
 
Sen behöver jag verkligen ta upp träningen igen, det blev ett mycket längre uppehåll än planerat för G har fått så jäkla ont i ryggen men ikväll sa jag i alla fall träna, han följer med men kör kanske inte så många övningar som mig, vi får se.
Men en sak i taget, nu jobba!
 
 

Måndag igen

0 Läs mer >>
Fy, det är så sorgligt. Gs gudmor som stått oss väldigt nära dog idag.

Jag går runt med gråten i halsen och blä för sånt här som får en att inse att ingen av oss är odödlig och att en efter en kommer försvinna till det är min egen tur.. 

Stackars Gs mamma, barnens farmor som är allra närmast och G och hans bror som vuxit upp med Henne vid sina sidor. 
Jäkla skit alltså det här med att åldras suger så jävla mycket!! 

Vila i frid ❤️



Fy för döden

0 Läs mer >>
Ledig fredag, fy fan vad sköööönt!

Idag är G också ledig för han skjutsade mig in till Sabbatsbergs sjukhus där Tres Plastikkirurgigruppen håller till.
Äntligen var det dax för att hämta ut vinnsten i den där adventskalendern jag vann i julas, en injektionsbehandling flr 3500kr.

Vi kom dit lite tidigt men kom in ganska snabbt ändå till doktor Birgit Stark. Jag ville även höra mig för om det skulle kunna gå att göra något åt mina hemska ben och vad en sån operation skulle gå på så vi pratade väldigt länge om det innan vi kom fram till vinnstdelen. Men det skriver jag kanske om någon annan gång. 
Vi pratade om vad jag kunde välja och jag kom fram till att fixa pannan och lite runt ögonen med botox. 
Jag fick lägga mig ner och så satte hon igång att sticka, botox gör inte så särskillt ont, det svider till lite som ett mycket milt getingstick och spänner lite men går väldigt snabbt över. Hon stack på kanske ett tiotal olika ställen. 

Resultatet kommer om en vecka och håller upp till sex månader, det är nog mest jag som kommer se det och det är därför jag gör sånt här, för min egen skull.

Efteråt köpte fika och satt och pratade jag och G, fredagsmys delux!






Om julkalendervinste...

1 Läs mer >>
Lite mycket nu.
Städar för jobbet, jobbar, fixar mat till jobbet osv.
 
Allt kretsar runt det just nu och jag känner mig superstressad hela tiden, det är inte roligt nu.
 
Den där känslan att  rymma iväg är enorm och jag önskar jag bara kunde lägga mig ner och skrika
JAG VILL INTE MER!.
 
Men det är bara att köra på, mer finns inte att göra.
 
That´s Life och att vara vuxen, suck...
 
Ska det inte vara mysigt med vår?
 
Jag känner bara att det är så jävla mycket som ska göras och fixas innan det ska bli mysigt så huvudet är på väg att explodera (det skulle i och för sig inte göra så mycket, splat! väggarna färgas röda av hjärnsubstans)..
 
Städas, oljas, planteras, förberedas, målas, skrapas, köpas, göras, solas, bantas, tränas, uppfostras, tvättas, provas, mysas, gullas, ses, grillas, ätas, drickas, betalas, packas, förberedas, mötas, pratas, vattnas, plockas, skakas, skrubbas, puffas, städas, oljas, planteras, förberedas, målas, skrapas, köpas, göras, solas, bantas, tränas, uppfostras, tvättas(tvättmaskinen fortfarande kaput), provas, mysas, gullas, ses, grillas, ätas, drickas, betalas, packas, förberedas, mötas, pratas, vattnas, plockas, skakas, skrubbas, puffas...
 
 
 
 

Öööh, blogga?

0 Läs mer >>
Ikväll var vi på invigning av en utställning om Ultrahuset, ett tillhåll för många punkare på slutet av sjuttiotalet och åttiotalet.  Själva lokalen brann ner men lever kvar i minnet hos alla som var där på den tiden. Jag är inte en av dom då jag växte upp på en helt annan plats och åkte till Nyköping och Stigtomta bland annat för att gå på punkspelningar. 
Men en av eldsjälarna är Martin som även grundat Handens museum och som är en vän till oss. Utställningen är på museumet.

Stefan Sundström var där och spelade på invigningen och Martins band Pizda spelade också.

En kul fredagkväll blev det! 

(Sorry för mobilbilderna men min kamera är fortfarande på lagning.)











Om en fredagkväll

0 Läs mer >>
Shit, vad fort det går!
 
I dag är det första maj och jag demonstrerar mot samhället och att man måste spendera nästan hela sitt liv på jobbet genom att inte klä på mig eller lämna sängen på hela dagen, så det så!
 
Mellanfinntrollet och G är iväg på fotbollsmatch, T ska spela med Hammarby idag, kanske vill han stanna i det laget, vi får se.
Vi har haft väldigt dåliga erfarenheter i förra klubben så han hoppade helt av fotbollen när han hela tiden blev omkringkastad mellan lagen där, superdåligt hanterat av Ifk Haninge, jag blir väldigt sur när vuxna inte fattar att det är barn de handskas med i lagen. 
 
 Nu ska jag läsa lite bloggar och mysa med småtrollen!
 
 
 

Redan första maj??