Feber och utråkade barn

Mille har fortfarande hög feber och ont i sitt ena knä? . Jag vet inte vad det kan vara men om han har ont i benet imorgon med så kanske vi går till doktorn för det verkar väldigt konstigt att ha hög feber och ont i benet och inte så mycket mer symtom...

Lowe fick också vara hemma men imorgon får han allt gå till dagis så Mille får vara ifred från en uttråkad storebror som vill ha igång en massa bus hela tiden.

De större barnen har sommarlov och tror de kan vara uppe hela nätterna och sova halva dagarna men i kväll ska jag sparka dom i säng tidigare och sen väcka dem i normal tid (vid 10 tiden borde de vara utvilade ju) för jag tycker de kan utnyttja de lediga dagarna bättre än att sova bort dom.

Det är ganska trist väder idag också och eftersom lilltroll är sjuk så blir det till att sitta inne hela dagen, så trist men, men...

Hoppas vädret blir bättre till helgen då vi ska fira midsommar i Norrtälje hos G s pappa med fru. Tänk att halva sommaren redan gått och att det nu vänder och blir mörkare igen :( man kan bli deppad för mindre ju..


Kommentera här: