Lördag

Idag har vi flera saker på schemat.
 
Vi har varit hos tandläkaren nu på morgonen med Lowe som tyckte det var ganska otäckt att visa sina tänder medans lillebror ville sitta i stolen utan problem trots att det bara var Lowes tänder som skulle visas upp. :)
 
Båda fick en liten snurra och en tandborste och vi fick lite gnäll på att hans bakre tänder måste borstas lite bättre. Men det är jättesvårt då han alltid varit så känslig bak i munnen och inte gillar att man är där med borsten men vi ska jobba på det.
Jag tror det har med hans halsmandlar och allt runt dom och operationer och halsflusser och det som gör att han hatar allt med halsen att göra.
 
Sen fick de även varsin liten present för att de varit så duktiga av oss också så nu leker de intensivt med sina nya gubbar. Om ett tag ska vi gå till gymnastiken och då ska de få springa av sig ordentligt, det ska bli så kul.
 
Sen i kväll ska jag och G på bio med middag efter, myyys!
 
(Tack kära dottern som ställer upp som barnvakt, vi uppskattar det enormt!)
 
Det har varit väldigt svårt att välja film men tillslut blev det en komedi som heter Grannpatrullen, det spelar egentligen ingen roll om den är särskillt bra då det ska bli så skönt att få sitta själv (med G) och se på film utan att någon vill att man ska fixa eller göra något åt dom och bonusen sen är att slippa att laga mat!
 
Yay!
 
Grannpatrullen

Kommentera här: