Om att ha det lite jobbigt

Lowe vill inte, han vill inte något just nu.
 
Han är ledsen och vill inte gå till skolan, inte vara hemma, inte nått egentligen.
 
Det är delvis åldern men skolsituationen beror på nått annat. Igår hade vi möte med hans förskolärare, hon är bra och vi känner henne väl då hon haft både Molly och Teddy när de gick i förskoleklass.
 
Vi pratade länge så pass länge att Lowe började hoppa på stolen, han orkar inte sitta still särskilt länge nu för tiden, vi kom fram till en massa saker och det kommer nog ändring på en hel del.
 
Lowe känner att personalen inte har tid med honom och att han inte kan lita på dom.
 
Jag tror att en del av personalen kommer få en välförkänt knäpp på näsan då han sa att han försöker prata med fritidspersonalen ibland men de har inte tid för de vill prata med andra vuxna hela tiden.
Fy på dom, så får det inte gå till, de är där för barnen, inte för att stå och hänga med varandra så små sexåringar blir ledsna och känner sig osedda!!
 
Efter samtalet kändes det bra och vi hoppas att det kommer gå bra att lämna honom på måndag igen fast jag är fortfarande orolig för hur det kommer gå, han känner sig ju fortfarande ensam och utlämnad (vi vet fortfarande inte om någon retar honom eller inte till exempel) , hoppas nu att personalen hjälper honom så som det är sagt!
 
Igår var det visst också Lucia men vi såg inte direkt något Lucia tåg eller firade mer än att vi fikade när vi kom hem från mötet.
 
Den här helgen är det julmarknad på Handens museum igen och vi blev tillfrågade om vi ville vara med och det ville vi ju, nu är det så att G har en spelning ikväll så vi hoppade att jobba idag men kommer stå där hela dagen imorgon iallafall, det blir roligt, kom gärna och hälsa på!
 
 
 
 
 
Lite blandade bilder från i veckan och från förra året.
 

Kommentera här: