Om att vara hemma

Fortfarande hemma från jobbet.
Jag har ont i magen och den skriker hotfullt , jag tänker inte gå in på det närmare.
 
Mille mår bättre och bättre men vi blir hemma imorgon också för säkerhets skull. Dagarna bara rullar på och Lowe går i skolan nu fast imorse var det världskrig igen och hela gården måste tro att vi misshandlar sonen så som han skriker men det var julmorgon för föräldrarna och det var iktigt att han gick. Efter en massa hot och försök till tvångspåklädning och dåligt beteende både från hans och vår sida lugnade det ner sig och han kunde berätta att han var nervös för vad han skulle ha på sig på uppträdandet. Väl på skolan så berättade fröken för G, som var med och tittade på julmorgonuppvisningen, att han redan igår muttrat om att han inte skulle gå till skolan idag, lilla gubben.
 
På fredag börjar jullovet för alla barnen iallafall så då slipper vi hemska monstermornar fram till den åttonde januari, skönt!
 
Jag hoppas ingen mer blir sjuk så jag kan jobba på måndag och de andra mellandagarna utan problem och att vi kan hinna ikapp med allt under helgen när det gäller julmåsten som städ, tvätt, julbak och annat tråkigt fix.
 
 

Kommentera här: