Om att göra nyttiga chips
Köp grönkål
Skölj och rensa bort stjälkarna
Dela i mindre bitar
Lägg på en plåt
Mojsa runt olja bland kålen med händerna
Salta ( inte för mycket bara)
Och eventuellt grillkrydda (från lchfklubben* kanske om man har råd?)
Stoppa in plåten i mitten av ugnen 200 grader i ca tio minuter
Ät så som du äter chips ( moffa in massor i munnen tills allt är slut på ca fem sekunder men utan ångesten som chipsmoffande ger!).
![](https://cdn2.cdnme.se/2798785/7-3/2014-04-07-1724_5342c332ddf2b30b27a83243.jpg)
Till och med Lowe åt som är väldigt kräsen, tyvärr tyckte han jag saltat lite för mycket men han vill gärna pröva igen när det är lite mindre salt på!
(*Jag äter inte lchf eller någon diet men tror deras grillkrydda är nyttigare än vanlig och innehåller betydligt mindre onödiga tillsatser)