Om tröttheten del 326 eller nått

Hasade mig upp ur sängen imorse och åkte till vårdcentralen.
 
Fick sittta nästan två timmar innan det blev min tur och sen träffade jag doktorn i fem minuter, han skickade mig raka vägen till labbet för blodprovtagning för en massa olika saker. Jag fick där veta att proverna skulle bli klara på tisdag och att jag sen skulle höra från min läkare om de visade någonting.
 
Klockan kvart över fyra ringde doktorn, han hade fått svar på något prov som visade att jag har svår? blodbrist, han sa att det är därför jag är så trött och att jag måste dit och lämna en massa fler prover nästa vecka.
 
Det känns faktiskt skönt att ha ett skäl till varför jag sover hela tiden och när jag är vaken så känner jag mig aldrig riktigt vaken ändå. Jag tror att det ,efter en massa googlande, är B-12 brist som är boven fast jag äter mina vitaminer så ofta jag kan.
Jag har fler symtom som stämmer in på den bristen tex sår i mungiporna och att jag känner mig illamående till och från.
 
Egentligen ville läkaren att jag tog fler prover redan på tisdag men jag jobbar ju så det får vänta tills på fredag då jag är ledig igen. Det kan nog inte bli värre av att vänta en vecka till antar jag.
 
Jag har utöver att gå till doktorn och sova har jag idag använt en av mina julklappar (som jag köpte för julklappspengar från svärmor), en uppladdningsbar fönsterskrapa från Kärcher. Istället för att skrapa bort vattnet som man brukar dammsuger den här manicken upp det, helt fantastisk för sånna som jag som inte alls kan få till det där med fönstertvätt.
Nu skiner köksfönstret rent och utan ränder och jag har plockat bort alla julsaker och stjärnor (på nedervåningen iallafall).
 
Ikväll ska vi försöka få en glimt på metioritregnet om det inte är för molnigt.
Spännande!
 
 
 

Kommentera här: