April

April susade stilla förbi,
jag har knappt märkt av att det blivit vår här utanför.
Vi har fortfarande problem med en son som inte vill gå i skolan, vi väntar på hjälp från Bup men det verkar dröja och skolan gör inte mycket heller för att hjälpa till utan lägger mest problemet på oss föräldrar.
 
Den andra trollungen har fortfarande inte fått plats på förskolan och snart är det för sent för då är det ju semester och sen är det dags för honom att börja sexårsverksamhet på skolan istället.
 
Jag är fortfarande heltidssjukskriven och undrar hur det ska gå nu när jag skulle vilja börja jobba lite smått när sonen inte har någon omsorg, det går ju inte?!?
 
 MEN
Vi är ändå världens lyckligaste!
 
Vi har blivit med Stuga!
 
Ett underbart litet hus på landet i närheten av en liten sjö.
Huset ligger i utkanten av en liten klunga av sommarhus på en liten kulle med en stor tomt med utsikt över en åker. Vi har några vackra stora ekar på tomten och två korpar som bor i närheten.
(För mig betyder ekar och korpar tur.)
 
Vi flyttade in den första maj, hyrde en stor lastbil och stuvade in alla möbler vi samlat, målat och fixat under de senaste veckorna.
Så åkte jag, G och dottern upp och fixade ordning hela stugan på en dag. Sen åkte vi hem på kvällen och lämnade lastbilen, hämtade småtrollen och vår bil och åkte upp igen. Vi var tillbaka i stugan vid elvatiden på kvällen och eldade i kaminen och gick och la oss.
Vaknade på morgonen och insåg att det inte var en dröm utan vi var verkligen i vår egna stuga med vackra golv och kamin!
Vi byggde en eldstad och grillade korv och G krattade lite och barnen lekte med grannbarnen. Vi skrattade, vilade och njöt av lugnet och tystnaden, sen var det plötsligt söndag och vi var tvungna att åka hem igen, men på fredag åker vi tillbaka till Paradiset igen.
 
Drömmen, vår Dröm!
 
(Lite mobilbilder från Instagram, har inte riktigt hunnit med finkameran den här helgen.)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: